Кой какво работи няма значение, има си тема за "потребители и техните професии" Има си правила и те трябва да се спазват. Има коли със специални режими, за които не важат, но това не са частни автомобили. Ако ме хване камера, ми идва честитка по установеня ред.
Хората са различни като възможности, умения и физически и интелектуално. Също като колите, това имах в предвид.
140км/ч както са екстремна скорост и близка до максималната с една кола, така са и нищо за друга. Макар че колите се развиват, определящ е класа на колата. Една А8-ца, 7-ца, ес-класа например дори и 10 годишна ще е много ПО- в каквото и да е отношение спрямо току що излязал от магазина голф.
Някой заспал бай х.., дето се качва веднъж на 1-2 седмици за да иде до село, ще ти каже че от 80-90 повече не вдига и не е необходимо да се кара с повече. Всичко зависи от това до къде може да погледне човек. Когато не може да хвърли повече от "собствената си камбанария', тогава е зле, щото мисленето му е чисто егоистично и тесногръдо.
Даже немогат да вдянат как е възможно дадена кола да има проблем да върви със 130 на последната за нея предавка, пр положение че собствената му кола вървяла
Нокиан... не ме въвличай в открити диалози, щото не ме кефиш, а това мисля че съм ти го казал и обяснил достаъчно добре.
И две думи за каращите с висока скорост по магистралите- обикновено това са собственици на мощни коли, като обикновено тия коли са и нови и луксозни и скъпи. Пак така
обикновено, тия хора са достаъчно отговорни и разумни на пътя, щото просто са отговорни по принцип. Няма как
обикновено да правиш пари, без да си отговорен към работа, задължения, служители и т.н. и т.н.
Обикновено да правиш пари се иска акъл (както и други неща), това не означава че тези които нямат пари нямат и акъл, както и че не всички които имат пари, имат и акъл.
Та
обикновено имат достатъчно акъл, да преценят кога и къде може да си позволи да кара бързо.Няма да ги видиш да фучат с 150 в града. И смея да твърдя че са много толерантни и културни на пътя.
Обикновено винаги ще те пуснат в града, излизайки от някоя пресечка в трафик, при престрояване... Естествено всяко стадо си има мърша- ако говорим за простаци, то простака си е простак независимо дали е с голф или с ес класа. Пак ще се повторя, че аз лично проблем с бързокаращите съм нямал и съм посочил кои са ми били проблем.
Иначе типично по бай ганьовски се почва- тия с парите са мошнници, мутри, честно забогатял няма, мислят си че всичко им е позволено и всички са им длъжни, и че за тях нищо не важи... Ии това постоянно го чета. Отнемат ти правото да караш както си искаш по магистралата, парадират с колите си карайки като луди по твоите разбирания.
А хората просто си карат, това е нормално за дадената кола. Но някои хора са с такъв манталитет че...
М/у другото пари нямам, за съжаление не съм от тази част от населението.
Айде нека господата бавнодвижещи се и мрънкащи, да си набият в главиците два важни момента, а именно че дори и като бавнодвижещи се имат пак отговорности на пътя:
1.
Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без
основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението
на другите пътни превозни средства.
(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради
това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги
пропусне при първа възможност.
(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска
скорост без включени аварийни светлини.
Чл. 23. (1) Водачът на пътно превозно средство е длъжен да се движи на такова
разстояние от движещото се пред него друго превозно средство, че да може да избегне
удряне в него, когато то намали скоростта или спре рязко.
(2) За улесняване на изпреварването по двулентовите двупосочни пътища извън
населени места водачите на пътни превозни средства или състави от пътни превозни
средства с дължина над 7 метра, с изключение на случаите, когато те извършват
изпреварване, трябва да поддържат такова разстояние между своето превозно средство
и движещото се пред него друго превозно средство, че изпреварващите ги пътни
превозни средства да могат безопасно да заемат място между тях.
Чл. 24. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да намалява скоростта
рязко, освен ако това е необходимо за предотвратяване на пътнотранспортно
произшествие.
(2) Преди да намали значително скоростта на движение на управляваното от
него пътно превозно средство, водачът е длъжен да се убеди, че няма да създаде
опасност за останалите участници в движението и че няма да затрудни излишно тяхното
движение. В този случай водачът на пътно превозно средство, което няма стоп -
светлини или те са повредени, подава своевременно сигнал с ръка. И второто- че четейки си давам сметка че някои хора даже незнаят и как се изпреварва
Реват че като тръгнат от дясна в лява лента да изпреварват, си мислят че щом пуснат мигач, и всичко им е разрешено и имат моралното и законово предимство

Та, айде да ви се опресни паметта:
Маневри
Чл. 25. (1) Водач на пътно превозно средство, който ще предприеме каквато и
да е маневра, като например да излезе от реда на паркираните превозни средства или да
влезе между тях, да се отклони надясно или наляво по платното за движение, в частност
за да премине в друга пътна лента, да завие надясно или наляво за навлизане по друг
път или в крайпътен имот, преди да започне маневрата, трябва да се убеди, че няма да
създаде опасност за участниците в движението, които се движат след него, преди него
или минават покрай него, и да извърши маневрата, като се съобразява с тяхното
положение, посока и скорост на движение.
(2) При извършване на маневра, която е свързана с навлизане изцяло или
частично в съседна пътна лента, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни
средства, които се движат по нея. Когато такава маневра трябва едновременно да
извършат две пътни превозни средства от две съседни пътни ленти, с предимство е
водачът на пътното превозно средство, което се намира в дясната пътна лента.
Чл. 26. Преди да завие или да започне каквато и да е маневра, свързана с
отклонение встрани, водачът е длъжен своевременно да подаде ясен и достатъчен за
възприемане сигнал. Сигналът се подава със светлинните пътепоказатели на превозното
средство, а за превозните средства, които нямат светлинни пътепоказатели или те са
повредени - с ръка. Сигналът, подаван със светлинните пътепоказатели, трябва да е
включен през цялото време на извършване на маневрата и се прекратява веднага след
приключване на маневрата. Сигналът, подаван с ръка, може да бъде прекратен
непосредствено преди започване на маневратаАКо някой "колега" се оплаква от пресвяткане, нека малко се замисли,дали всъщност не е отнел предимството на този зад него, движещ се в лява лента, и въобще интересува ли се какво става зад него!