Аз съм с Депо, светят, но нещо оптиката им бяга,особено на десния фар ...
Б4та не съм я карал и един ден с ориг Хела...просто бяха съсипани, стъклата много надрани и очукани, а и рефлекторите бяха изпечени ...явно е карана и преди само на фарове ...
Но, на В3та преди години един ми я удари на паркинг и счупи десният фар ...тогава сложих Депо....
От самото начало като застанеш пред колата ,левият Хела изглеждаше с перфектно до огледално покритие рефлектор, а чисто новият Депо беше леко бял като изпотен .... В осветеността също имаше разлика, като сила на светене и оптика ....
Сега си търся Хели и за моята Б4, но трудно се намират, на В3та намерих два за 100лв перфектни ....Ако някой се досеща къде може да има хубави фарове да драсне ....На много места само като чуят за В4, а според тях "3та хах" и казват не ..няма
Късно видях поста ти колега, но много си сгрешил с Депото, то свети, но не където трябва, десният фар ми е труден и за реглаж ... не се получава този маркер или контур ___/
П.П. За ангелските очи на Депо и аз се бях навил заради визията, която придават на колата, лично на мен ми допада много, но вече се стряскам от подобни марки ...Аман от боклучави части ....Всъщност продава се и нова Хела, но са скъпи...