wili98 написа:а за още 100 и си в джаза с перфектни новички гуми... от реномиран производител..
не го прие за конструктивно...?
казваш нямал си пари.. ами не карай..
демек имаш крава пиеш млеко...
немаш крава.. пиеш ракия...
wili98 написа:.......
BAN написа:wili98 написа:.......
Виж(те) пуснах тази тема, защото:
Когато купувах регенерата - имаше и други, които купуват (и то не малко!!!).
Когато са ги купили (логично) ги сложих и имах (се създане) проблем!
Проблема е, че ....
Но се поправи като....
И други когато са пред дилемата...
Добре бе... 'що тия с над 1К,2К и 3К и повече мнения не си мълчат????????? И тези които влизат за съвет, не прочетат нещо нормално?!Питай някой от колегите от Варненската група-за това откъде да си намериш нови гуми на далавера-за София мога да ти кажа,но за Варна-няма как да знам?!?!Успех!
Нямам думи!!!
BAN написа:
Добре бе... 'що тия с над 1К,2К и 3К и повече мнения не си мълчат????????? И тези които влизат за съвет, не прочетат нещо нормално?!
Нямам думи!!!
BAN написа:Здравейте,
Бих искал да споделя опита си по отношение на гумите регенерат (има доста теми по тази тема, но мисля че тази ще е полезна).
musura написа:Днес сменях антифриза (longlife розов texaco) та в автоцентъра продават и гуми. Зададох следния въпрос "Има ли нови гуми 4бр. за 200 лева?". Оказасе, че има даже няколко моделаНай-изгодно ми се строха Tigar (made in Serbia) 165 13" бяха 44 лева бройката с безплатен мотаж/демотаж и баланс. GT Radial (made in Indonesia) 175/70/13 - 50лв/бр
![]()
Гумите със сигурност са по-добри от най-добрия регенерар. Та ако някой неможе да си намери такива евтини гуми, да се обади, може да дам координати на автоцентъра и да ви ги изпратят по куриер с наложен платеж
Ludiq написа:Искам 195/50/15 за тия пари!От гума до гума има разлиака!
dxd написа:Мусур защо се заяждаш с човека споделя за да няма фалове с други колеги
musura написа:Ludiq написа:Искам 195/50/15 за тия пари!От гума до гума има разлиака!
Е то е ясно, че има разлика, но от нова гума, ако ще и куча марка и регенерат, аз избирам новата.
Иначе 195/50/15 сигурно няма за 50 лева, но за 70-80 със сигурност ще има доста модели. А аз преди няколко месеца продавах 2бр. Барум бравурис този размер и никой не ги искаше, бяха на 3-4-5к км и още им седяха мустачките по тях. Накрая ги продадох на един приятел за 60лв. двете, за да не ми заемат място.
За тези пари (около 200 лева) се поогледай по гумаджийниците за нещо втора ръка, но примерно 2005-та година призведено. Аз такива невероятни гуми съм виждал между 150-200 лева, че единственото което ме е спирало е, че са втора употреба.
Ето ти една тема за размисъл
А и с такива теми е пълно ... просто винаги можеш да си вземеш много читави гуми за 200 лева.
dxd написа:Мусур защо се заяждаш с човека споделя за да няма фалове с други колеги
BAN написа:Нещастник! аЙде до понеделник!
BAN написа:Мисля, че не трябваше да си промениям мн.?!
АРе трийте бе, да ви и у модератотирите.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта