Гуми регенерат!?!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 21 сеп 2006 23:05

чудно ми е защо
wili98 написа:а за още 100 и си в джаза с перфектни новички гуми... от реномиран производител..

не го прие за конструктивно...?
казваш нямал си пари.. ами не карай..

демек имаш крава пиеш млеко...
немаш крава.. пиеш ракия...

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Чет 21 сеп 2006 23:20

wili98 написа:.......

Виж(те) пуснах тази тема, защото:
Когато купувах регенерата - имаше и други, които купуват (и то не малко!!!).
Когато са ги купили (логично) ги сложих и имах (се създане) проблем!
Проблема е, че ....
Но се поправи като....
И други когато са пред дилемата...

Добре бе... 'що тия с над 1К,2К и 3К и повече мнения не си мълчат????????? И тези които влизат за съвет, не прочетат нещо нормално?!

Нямам думи!!!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 21 сеп 2006 23:58

BAN написа:
wili98 написа:.......

Виж(те) пуснах тази тема, защото:
Когато купувах регенерата - имаше и други, които купуват (и то не малко!!!).
Когато са ги купили (логично) ги сложих и имах (се създане) проблем!
Проблема е, че ....
Но се поправи като....
И други когато са пред дилемата...

Добре бе... 'що тия с над 1К,2К и 3К и повече мнения не си мълчат????????? И тези които влизат за съвет, не прочетат нещо нормално?!Питай някой от колегите от Варненската група-за това откъде да си намериш нови гуми на далавера-за София мога да ти кажа,но за Варна-няма как да знам?!?!Успех!

Нямам думи!!!

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пет 22 сеп 2006 0:00

Сега нападнахте колегата, може би просто не е разбирал от гуми човека или "услужлив" гумаджия му е помогнал с избора. Както и да е за напред вече ще си знае да не зима такива боклуци. Предишната ми кола Фиат Браво дойде от Германия със задни гуми регенерат :shock
и открито мога да заявя че това са най гадните гуми които съм карал някога. Издаваха ужасен шум, бяха тежки, не можеха да се балансират, абе нямам думи. Грайфер имаха бол, ама за какво ми е като все едно бях с видинки :evil: И бързо ги продадох и си взех 4 чистак нови корморанчета на 66 лв. парчето. А иначе тези дни гледах цените на кормораните 185/60/14 е паднал на 62-63 лв. Демек 175/70/13 може да се намери за около 55 предполагам.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пет 22 сеп 2006 0:49

BAN написа:
Добре бе... 'що тия с над 1К,2К и 3К и повече мнения не си мълчат????????? И тези които влизат за съвет, не прочетат нещо нормално?!

Нямам думи!!!

Не се нервирай, споко. Просто твойта история не е никак уникална или особенно оригинална. : Взел си гуми регенерат и са се оказали кофти.

На мен лично би ми било по-интересно ако беше написал че си нямал проблем и гумите са супер.

Това което се опитаха някой да ти кажат, е че ако беше питал преди да ги купиш можеше да ти спестим ядовете и най-вече изострената риторика. Толкоз. Със здраве и карай внимателно.

Потребителски аватар
Immortal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Immortal » Пет 22 сеп 2006 8:28

И все пак някой ще каже ли къде продават нови гуми(НЕрегенерат),4 броя за 200 лева :roll: Или просто трябва да се върви на контра

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: Гуми регенерат!?!

Мнениеот L&R » Пет 22 сеп 2006 9:24

BAN написа:Здравейте,

Бих искал да споделя опита си по отношение на гумите регенерат (има доста теми по тази тема, но мисля че тази ще е полезна).

Ами да още 1 пример/пореден/ : регенерат => :олелеее

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 22 сеп 2006 12:24

Днес сменях антифриза (longlife розов texaco) та в автоцентъра продават и гуми. Зададох следния въпрос "Има ли нови гуми 4бр. за 200 лева?". Оказасе, че има даже няколко модела :) Най-изгодно ми се строха Tigar (made in Serbia) 165 13" бяха 44 лева бройката с безплатен мотаж/демотаж и баланс. GT Radial (made in Indonesia) 175/70/13 - 50лв/бр :)

Гумите със сигурност са по-добри от най-добрия регенерар. Та ако някой неможе да си намери такива евтини гуми, да се обади, може да дам координати на автоцентъра и да ви ги изпратят по куриер с наложен платеж :)

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Пет 22 сеп 2006 12:29

musura написа:Днес сменях антифриза (longlife розов texaco) та в автоцентъра продават и гуми. Зададох следния въпрос "Има ли нови гуми 4бр. за 200 лева?". Оказасе, че има даже няколко модела :) Най-изгодно ми се строха Tigar (made in Serbia) 165 13" бяха 44 лева бройката с безплатен мотаж/демотаж и баланс. GT Radial (made in Indonesia) 175/70/13 - 50лв/бр :)

Гумите със сигурност са по-добри от най-добрия регенерар. Та ако някой неможе да си намери такива евтини гуми, да се обади, може да дам координати на автоцентъра и да ви ги изпратят по куриер с наложен платеж :)

Искам 195/50/15 за тия пари!От гума до гума има разлиака! :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 22 сеп 2006 12:53

Ludiq написа:Искам 195/50/15 за тия пари!От гума до гума има разлиака! :wink:

Е то е ясно, че има разлика, но от нова гума, ако ще и куча марка и регенерат, аз избирам новата.

Иначе 195/50/15 сигурно няма за 50 лева, но за 70-80 със сигурност ще има доста модели. А аз преди няколко месеца продавах 2бр. Барум бравурис този размер и никой не ги искаше, бяха на 3-4-5к км и още им седяха мустачките по тях. Накрая ги продадох на един приятел за 60лв. двете, за да не ми заемат място.

За тези пари (около 200 лева) се поогледай по гумаджийниците за нещо втора ръка, но примерно 2005-та година призведено. Аз такива невероятни гуми съм виждал между 150-200 лева, че единственото което ме е спирало е, че са втора употреба.

Ето ти една тема за размисъл

А и с такива теми е пълно ... просто винаги можеш да си вземеш много читави гуми за 200 лева.

Последна промяна от musura на Пет 22 сеп 2006 12:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пет 22 сеп 2006 12:55

Мусур защо се заяждаш с човека споделя за да няма фалове с други колеги :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 22 сеп 2006 12:59

dxd написа:Мусур защо се заяждаш с човека споделя за да няма фалове с други колеги :wink:

не се заяждам, просто колегата ме помоли най-учтиво (наричайки ме "нещастник") да му кажа кои гуми и къде се продават за 200 лева.

То е ясно, че идеята на темата е да пртедпази други колеги от подобни грешки, но пък моята идея е, че е по-добре първо да попиташ, а после да пазариш - така намаляш шанса да "изгориш". Все пак тук има 6000 човека, които малко или много са в досег с автомобили и все някой си е патил вече от нещо.

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Пет 22 сеп 2006 13:13

musura написа:
Ludiq написа:Искам 195/50/15 за тия пари!От гума до гума има разлиака! :wink:

Е то е ясно, че има разлика, но от нова гума, ако ще и куча марка и регенерат, аз избирам новата.

Иначе 195/50/15 сигурно няма за 50 лева, но за 70-80 със сигурност ще има доста модели. А аз преди няколко месеца продавах 2бр. Барум бравурис този размер и никой не ги искаше, бяха на 3-4-5к км и още им седяха мустачките по тях. Накрая ги продадох на един приятел за 60лв. двете, за да не ми заемат място.

За тези пари (около 200 лева) се поогледай по гумаджийниците за нещо втора ръка, но примерно 2005-та година призведено. Аз такива невероятни гуми съм виждал между 150-200 лева, че единственото което ме е спирало е, че са втора употреба.

Ето ти една тема за размисъл

А и с такива теми е пълно ... просто винаги можеш да си вземеш много читави гуми за 200 лева.

Баце знам на тебе не ти требе жокер за да се сетиш защто гумите са прясно мокри.Открийте десте разлики от мокра и суха гума. :lol: :D :lol:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 22 сеп 2006 14:08

dxd написа:Мусур защо се заяждаш с човека споделя за да няма фалове с други колеги :wink:

BAN написа:Нещастник! аЙде до понеделник!

Нещо не мога да разбере..
пускап мнение... Регенрат -> казваш има проблем с тях при това сериозен... след това го решаваш ... с компромис...

След това някой ти казва, че срещу още малко пари е можело да се оттървеш от подобни проблеми, и получаваш Нещастник...

След това се
BAN написа:Мисля, че не трябваше да си промениям мн.?!

АРе трийте бе, да ви и у модератотирите.

И на финала решаваме, че модовете са криви и започваме скок подскок...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27206

Ами ... аз съм меко казано учуден... да не употребявам други думи...

ясно е е всичко за тези регенерати...който се е набутал да си ги кара със здраве и безаварийно....

Вече полото има опит "анално"... добре че беше тенекия само...
която струваше цифром и словом 530 кинта... и то не от регенерат.. а просто от блеене...

Та 100 кинта още ли са много?

Казах го и ще го кажа пак... този път ще прозвучи гадно..

Купуваш кола за х * 1000 лв... - гъзар..
правиш простотии да върви повече да изглежда "гъзарско" за х * 100 лв

И се циганиш я за гуми, я за спирачки.. и то за "кирливи" 100 кинта

Ами господа... като не можете да си позволите да поддържате кола.. недейте да я карате.!!!!!

Защото тази кола може да отнеме живот.. не само вашият...

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 22 сеп 2006 14:35

ей тука само гъзари. какъв ви е проблема човека си купил нови гуми, не кара със старите супер галошки. щом се продават и то вече няколко години значи има и кой да ги купи, не е единствен и въобще кви сте вие та да му кажете какви гуми да си купи? можете да му дадете съвет АКО ВИ Е ПИТАЛ ама той не е. след като се продават би трябвало да са годни за употреба, ако ли не са то не е виновен този, който ги слага , а производителя. карайте му се на него. що да няма пари да я поддържа, сложи ли нови гуми- сложи. вие що карате с дебица, а не с мишелин? я задължително да карате с мишелин от утре. ако може над 300 кинта бройката

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”