rabotnika написа:Влади засега няма УЖ да слагам нищо от изброеното от теб ама знаеш ли какъв студен вятър ще ме духне утре
Ако имаш и най - малките съмнения , че може да го турбинираш , се откажи от синхрото , докато още не е готова колата .
rabotnika написа:Влади засега няма УЖ да слагам нищо от изброеното от теб ама знаеш ли какъв студен вятър ще ме духне утре
cvetin написа:Това е второто Рали което виждам из родната ни странаЕдното е на Алпин другото отново беше видяно от мен във Варна и мисля,че е точно това беше със ситната решетка на голф 2 и кръгли фарове но всичко друго изглеждаше наред.Успех с проекта.И това ли е ралито за което говоря?
pe6kata написа:rabotnika написа:не е нищо кой знае колко сложно реже се едното ухо на кутията и другото ухо се разширява само отвора после се заваряват нови уши и всичко става
ние си писахме по този въпрос... стана ми интересно и изрових от гаража две камбани- на 4 и 6 цилиндрови мотори.......
rabotnika написа:Да внеса малко яснота по темата
Ралито беше пуснато ...............
Black Demon написа:Ко стана с Rallye-то ВанкаОстана на заден план май има ли нещо ново или си го зазимил проекта
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта