rabotnika написа:Влади засега няма УЖ да слагам нищо от изброеното от теб ама знаеш ли какъв студен вятър ще ме духне утре
Ако имаш и най - малките съмнения , че може да го турбинираш , се откажи от синхрото , докато още не е готова колата .
rabotnika написа:Влади засега няма УЖ да слагам нищо от изброеното от теб ама знаеш ли какъв студен вятър ще ме духне утре
браво бе ванка .и да не се обадиш.
cvetin написа:Това е второто Рали което виждам из родната ни странаЕдното е на Алпин другото отново беше видяно от мен във Варна и мисля,че е точно това беше със ситната решетка на голф 2 и кръгли фарове но всичко друго изглеждаше наред.Успех с проекта.И това ли е ралито за което говоря?

pe6kata написа:rabotnika написа:не е нищо кой знае колко сложно реже се едното ухо на кутията и другото ухо се разширява само отвора после се заваряват нови уши и всичко става
ние си писахме по този въпрос... стана ми интересно и изрових от гаража две камбани- на 4 и 6 цилиндрови мотори.......
, понеже видях снимка ня бяло рали и се зачудих за цвета. Успех с намирането на частите, ще следя темата с интерс 
rabotnika написа:Да внеса малко яснота по темата
Ралито беше пуснато ...............
Black Demon написа:Ко стана с Rallye-то ВанкаОстана на заден план май има ли нещо ново или си го зазимил проекта
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта