Имате ли Каско?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Имате ли Каско?

Да
56
40%
Не
78
55%
Какво е Kаско?
7
5%

Общо гласове: 141
Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Имате ли Каско?

Мнениеот fill » Пон 09 яну 2012 9:17

Колата ми е 1993 и имам каско. Обикновено колкото давам толкова и взимам. Последния случай е счупено предно стъкло. Мисля да продължавам да си правя. :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 09 яну 2012 9:46

Bobi85 написа:Голф на 18 години - реална цена 5000 лв?!? Абе, вие четете ли поне какво пишете или си правите т?ашак с нас?

Да чета, това е защото освен колата, която голя като пушка струва точно 2000-2500 по нея има една камара неща които струват колкото нея ама кой застраховател ще ми плати фарове за 350лв например. Другото ме мързи да изброявам.

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пон 09 яну 2012 9:59

Скоро някой правил ли си е автокаско? Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам. На моята даже карам със старите изтекли стикери mhihi Напоследък някой забелязал ли е, дали това оказва влияние?

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 09 яну 2012 10:19

eos написа:Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам.

Не виждам причина закона да е тъп. Преди години, по време на борческите застрахователи, лепенки на ВИС и СИК плашеха крадците. Сега обаче времената са други и никакви лепенки не са пречка на финансовия интерес на джамбазина. Единствено в случаите, когато ще се иска откуп, се избягват застраховани коли.

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Вто 10 яну 2012 20:10

eos написа:Скоро някой правил ли си е автокаско? Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам. На моята даже карам със старите изтекли стикери mhihi Напоследък някой забелязал ли е, дали това оказва влияние?

Аз направих каско на "Орела" преди да го продам. Махнаха старите стикери и ми сложиха на огледалото за обратно виждане лепенка на БЧК, която спокойно се виждаше отвън. Така че и на теб трябва да са ти сложили нещо такова... Също така след като имаш каско, значи че колата ти е маркирана, а след като е маркирана варианта да ти я откраднат е минимален...

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 10 яну 2012 23:08

До 96'-та каско се прави на кола към която имаш сантиментални чувства и си я обичаш. Обезщетението като $ за такава кола е нищо в сравнение с горния фактор.

Както каза Ваското, темата ми се вижда статистическо погрешна и безмислена. Тук цирка със застраховките тепърва ще се бистри. В момента е с мафиотски статут (все още).

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 11 яну 2012 0:32

Имам и ще имам и за напред.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”