Имате ли Каско?
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Имате ли Каско?
Колата ми е 1993 и имам каско. Обикновено колкото давам толкова и взимам. Последния случай е счупено предно стъкло. Мисля да продължавам да си правя. 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Bobi85 написа:Голф на 18 години - реална цена 5000 лв?!? Абе, вие четете ли поне какво пишете или си правите т?ашак с нас?
Да чета, това е защото освен колата, която голя като пушка струва точно 2000-2500 по нея има една камара неща които струват колкото нея ама кой застраховател ще ми плати фарове за 350лв например. Другото ме мързи да изброявам.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скоро някой правил ли си е автокаско? Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам. На моята даже карам със старите изтекли стикери
Напоследък някой забелязал ли е, дали това оказва влияние?

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
eos написа:Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам.
Не виждам причина закона да е тъп. Преди години, по време на борческите застрахователи, лепенки на ВИС и СИК плашеха крадците. Сега обаче времената са други и никакви лепенки не са пречка на финансовия интерес на джамбазина. Единствено в случаите, когато ще се иска откуп, се избягват застраховани коли.
- Pia kato zmei
- Автомобил:
- Двигател:
eos написа:Скоро някой правил ли си е автокаско? Застраховах чисто нов джип преди няколко месеца и не сложиха нито една лепенка, заради тъпия закон. То е ясно, че тия дето ще тръгват да я крадат ще са проучили дали има или няма застраховка, ама поне преди стикерите плашеха любопитните наркоманчетата, а сега само се оглеждам. На моята даже карам със старите изтекли стикериНапоследък някой забелязал ли е, дали това оказва влияние?
Аз направих каско на "Орела" преди да го продам. Махнаха старите стикери и ми сложиха на огледалото за обратно виждане лепенка на БЧК, която спокойно се виждаше отвън. Така че и на теб трябва да са ти сложили нещо такова... Също така след като имаш каско, значи че колата ти е маркирана, а след като е маркирана варианта да ти я откраднат е минимален...
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
До 96'-та каско се прави на кола към която имаш сантиментални чувства и си я обичаш. Обезщетението като $ за такава кола е нищо в сравнение с горния фактор.
Както каза Ваското, темата ми се вижда статистическо погрешна и безмислена. Тук цирка със застраховките тепърва ще се бистри. В момента е с мафиотски статут (все още).
Както каза Ваското, темата ми се вижда статистическо погрешна и безмислена. Тук цирка със застраховките тепърва ще се бистри. В момента е с мафиотски статут (все още).
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам и ще имам и за напред.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”