Имам следния проблем с темпомата ми. От 1-2 седмици не работи

Миналия ден изкарах 4-5 часа в един сервиз в Габрово. Бях плътно до момчето което ми правеше диагностиката на колата и се опитваше да разбере какво става и защо не работи.
Започна с програмата на Bosch, диагностика=> никаква греша, всичко изглежда ОК. Единственото нещо което му направи впечатление на майстора беше че беше заключен => команда отключи => пак проба никакъв резултат. Всичко изглежда ОК но темпомата не работи. Лампата си свети на таблото никакви грешки но не помни скоростта и не работи
Следва диагностика и с VAG COM => всичко е ОК, никакъв проблем но не работи

Зпочнахме с осцилокопа да проверяваме по схемата всеки един от 4-те кабела => от ключа до компютърът след 2 часа боцкане на кабелите => всико е отново ОК. Сигналите стигат до компа но темпомата не работи.
Накрая набедихме че може би е компа.
Пропуснах да отбележа че темпомата ми е заводски и не е присаждан. Използвал съм го поне 2 години до сега и всичко беше ОК.
Сменях педалът на газта преди 2 седмици че се прецака и ме остави на магистралата. Сложих чисто нов на Hella според спецификация и всичко си работи.
Не помня дали темпомата се прецака преди педалът или след това
Може би ли някой да даде идея какво може да е друго преди да набедим софтуера на компа

Благодаря ВИ