Благодаря предварително

bobocamaro написа:Няма наказание, със старата книжка, бележката за платената такса(банковата) и талончето на КАТ( с дата за получаване) се движиш.
В момента бръмча с тях и аз

bobocamaro написа:Няма наказание, със старата книжка, бележката за платената такса(банковата) и талончето на КАТ( с дата за получаване) се движиш.
myrshavija написа:Би ли цитирал ?
bnick написа:Имам интересен казус. На 16.01.2012 ми изтича книжката. Днес подадох документи, но ще стане на 10.02.2012. Какво ще е наказанието, ако има такова, през периода в който реално нямам документ
Благодаря предварително
myrshavija написа:bobocamaro написа:Няма наказание, със старата книжка, бележката за платената такса(банковата) и талончето на КАТ( с дата за получаване) се движиш.
Би ли цитирал в кой нормативен акт е описана ситуацията описана от теб?

Няма такъв филм "удължаване на правото за управление". Свидетелството има срок. Ако чичоМиУиционер не ме глоби, защото съм си подал документи за ново свидетелство и имам някаква хартишка, която го доказва, то това ще е компромис от негова страна, а не доказателство, че не нарушаваш закона.hooligan_sk написа:Правото за управление се удължава още с приемането на документите...
lilibg66 написа:Съгласно чл.50 от ЗБЛД българското свидетелство за управление на моторно превозно средство е индивидуален удостоверителен документ за правоспособност за управление на моторно превозно средство, т.е. правоспособността не възниква по силата на неговото издаване, а удостоверява наличието на такава на определено лице.

myrshavija написа:Няма такъв филм "удължаване на правото за управление". Свидетелството има срок. Ако чичоМиУиционер не ме глоби, защото съм си подал документи за ново свидетелство и имам някаква хартишка, която го доказва, то това ще е компромис от негова страна, а не доказателство, че не нарушаваш закона.hooligan_sk написа:Правото за управление се удължава още с приемането на документите...
Не твърдя, че всички, които са в такава междинна ситуация ще бъдат глобени - най-вероятно няма да бъдат. Но е несериозно да се твърди, че НЯМА да бъдат глобени, защото някой бил казал това или онова.

Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта