Здравейте, имам следният проблем. Карам VW голф 1.9 150
tdi много върви, малко гори няма проблеми..

Но от скоро, на коледа ми се случи нещо с
турбото, както карах по прав път вървеше си, минах през една дупка която прерязваше пътя нацяло, както и да е минах малко по грубо, след което след 2 км натискам газта а не ускорява изобщо, забих си на 120... и се усетих че нещо има проблем в турбината. Спрях, загасих около 1 мин. Тръгнах пак и се оправи, викам си ще се е разместил някой кабел или някоя връзка, не знам не разбирам много. След което карах около седмица.. нямаше проблеми... след което я настъпих малко повече 3-4 хиляди оборота и отново спря...

Заведох я на сервиз, качиха я на компютър, каза ми че турбината била "подута" или "издута" и искат да я свалят и да я карат в Варна за ремонт от порядъка на 400-1000 лева според зависи какво и има... Аз продължавам да си мисля, че има нещо разместено.. защото от както минах през оная дупка взе да прави така..

. Ако сте имали подобен проблем, или някакво решение ви моля да ми кажете. От скоро имам книжка, но карам от 5ти клас

имам навъртени 4500км за 2 месеца
с книжка, не казвам че са много но все пак, голф 4-ката ми е като мечта

. Много и се радвам и искам да върви и отново да изяждам BMW-тата и Mercedes-ите.