Благовест написа:Я пак?При тази врътня и мръсотия...Явно не си го правил ти...
Zinoto написа:Благовест написа:Я пак?При тази врътня и мръсотия...Явно не си го правил ти...
Ифидик от Варна го е правил тия дни за 150 лева, аз съм го правил само на мойта кола и за 150 лева бих го направил на всеки ама нямам в момента нужните условия.
п.п. за протокола да допълня, един път като е чистена заедно с колекторите и е затапен ЕГР ги оправям без разглобяване и чистене.
Благовест написа:Zinoto написа:Благовест написа:Я пак?При тази врътня и мръсотия...Явно не си го правил ти...
Ифидик от Варна го е правил тия дни за 150 лева, аз съм го правил само на мойта кола и за 150 лева бих го направил на всеки ама нямам в момента нужните условия.
п.п. за протокола да допълня, един път като е чистена заедно с колекторите и е затапен ЕГР ги оправям без разглобяване и чистене.
Колега за Пасат мога да се съглася,но примерно да взмем Бора/Голф,където турбината е зад мотора...![]()
Ама темата пак се омаза,типично по нашенски
Zinoto написа:Благовест написа:Я пак?При тази врътня и мръсотия...Явно не си го правил ти...
kn9453 написа:Zinoto написа:Благовест написа:Я пак?При тази врътня и мръсотия...Явно не си го правил ти...
![]()
Към автора на темата:
съветвам те да потърсиш ИФИДИК все пак Варна не ти е толкоз далече.Ще останеш доволен от познанията и рутината с която работи той!
Аз правих тази "процедура" през декември точно при него.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта