Карам Polo 1.4 6N 1999г бензин. От известно време имам следния проблем: когато карам извънградско с около 2500-3000 оборота изведнъж забива муцуната, сякаш губи бензин или ток за около 1-2секунди, след което пак си тръгва нормално. Бенз. филтър го смених но пак продължава. Не е често но го прави а това което ме притеснява е да не го направи по време на изпреварване. Дайте моля съвет.
Polo 6N 99г при постоянни обороти забива за 1,2 секунди
Polo 6N 99г при постоянни обороти забива за 1,2 секунди
Здравейте колеги,
Карам Polo 1.4 6N 1999г бензин. От известно време имам следния проблем: когато карам извънградско с около 2500-3000 оборота изведнъж забива муцуната, сякаш губи бензин или ток за около 1-2секунди, след което пак си тръгва нормално. Бенз. филтър го смених но пак продължава. Не е често но го прави а това което ме притеснява е да не го направи по време на изпреварване. Дайте моля съвет.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Polo 6N 99г при постоянни обороти забива за 1,2 секунди
Дроселова клапа първи път
Почистване и трябва
Почистване и трябва
Дроселовата клапа я чистих есента и май от тогава започна да го прави. Иначе оборотите не играят. Като включа климатик се вдигат малко до към 950 оборота. Друга идея?
Провери си свещите в какво състояние са
Имах същия проблем с моето поло и свещите се оказаха за смяна.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”