мирише на газ от парното
- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
мирише на газ от парното
колеги имам голф 3 при спряла работеща кола от парното мирише на газ,проверил съм всички връзки отпред по клапани,испарител,всичко е ок от къде може да мирише?също така и вече съм с трета зареждачка на газта и искарва най много месец и започва да испуска много.от къде да си купя читава зареждачка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мирише на газ от парното
За зареждачката моята е BRC и нямам проблеми вече година.
За другото щом нямаш течове,значи ти смърди от гърнето,явно пуска по малко.Където е връзката между тръбата и двигателя.На бензин като запалиш и пуснеш парното също трябва да ти намирисва леко на бензин от него.
За другото щом нямаш течове,значи ти смърди от гърнето,явно пуска по малко.Където е връзката между тръбата и двигателя.На бензин като запалиш и пуснеш парното също трябва да ти намирисва леко на бензин от него.
- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
тя на бензин не ми работи от 3 години колега.няма как да я тествам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
АХха ясно
Еми най-вероятно е от това,което казах.И при мен е така,но като си паля на бензин си мирише на бензин,на газ мирише на газ и така.Нямам теч.

- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
мхмм еми значи или трябва да търся пропуск в гърнетата или да исключвам вентилатора като спра,както правя сега 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Отиви в газов център и ги поломи за услуга.Имат един уред дето мери за газове.С него правят и прегледите.Запали мотора и намерете откъде изтича.И аз съм за меката връзка на мотора или гарнитура на колектора 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”