Barboukov написа: всички ще го духате и персонала ще бъде сменен).
Забелязвам,напоследък си позволяваш доста неприлично писане във форума

Комплекси ли избиваш ,кво ли

Barboukov написа: всички ще го духате и персонала ще бъде сменен).
pekiti написа:Здравейте,
Извинявам се че повдигам по-стара тема, но не желая да отварям нова.
Ситуацията е следната, получих известие от Български Пощи на домашният ми адрес. На него си пише моето име адреса, и пощенския код, както и да се ява от 07 до 19 на някое си гише (не се чете)за да си получа писмото. Има различни възможности но е зачертано писмото. Има и някакъв номер, нещо от сорта на 1040 01/....
Някой има ли идея дали това не може да е призовка... Лично аз не очаквам някой да ми пише писма, още повече по този начин и заради това се замислих дали не са ме щракнали от Кат.
pekiti написа:Здравейте,
Извинявам се че повдигам по-стара тема, но не желая да отварям нова.
Ситуацията е следната, получих известие от Български Пощи на домашният ми адрес. На него си пише моето име адреса, и пощенския код, както и да се ява от 07 до 19 на някое си гише (не се чете)за да си получа писмото. Има различни възможности но е зачертано писмото. Има и някакъв номер, нещо от сорта на 1040 01/....
Някой има ли идея дали това не може да е призовка... Лично аз не очаквам някой да ми пише писма, още повече по този начин и заради това се замислих дали не са ме щракнали от Кат.
Vlad777 написа:Някой има ли информация за промяна в закона, според която собственика на заснето в нарушение МПС плаща глобата, а след това сам издирва и събира глобата от нарушителя - този, който реално е управлявал автомобила?
Ако нарушителят не е собственик на автомобила, а друг шофьор, наказанието може да се прехвърли на него, но за целта собственикът трябва да дойде на крака в КАТ.
Собственикът трябва да занесе декларация с данните на нарушителя и да преснима шофьорската му книжка. Старият фиш се унищожава и се изпраща нов.
maxpayne написа:Vlad777 написа:Някой има ли информация за промяна в закона, според която собственика на заснето в нарушение МПС плаща глобата, а след това сам издирва и събира глобата от нарушителя - този, който реално е управлявал автомобила?
това казват от БТВ в репортаж по темата от началото на 2011Ако нарушителят не е собственик на автомобила, а друг шофьор, наказанието може да се прехвърли на него, но за целта собственикът трябва да дойде на крака в КАТ.
Собственикът трябва да занесе декларация с данните на нарушителя и да преснима шофьорската му книжка. Старият фиш се унищожава и се изпраща нов.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта