50лв
2 картона се дават от него - 1 голям дето си го чукате в г*за и 1 по-малък който стои в колата

agent_kowalski написа:Еми добре какво да правим тогава,като ми изтече прегледа на газовата ,а след него ми важи техническия като на газостанцията ме питат покажи паспорта на газовата да казвам ей ти лепенката за валиден технически на стъклото ходи я виж?
Точно това ми е проблем.Аз имам технически за още половин година напред и повече дори,ама е минаван 2011.За газта ми изтича другия месец.Нали да речем ще карам до техническия ако ми се заядат на бензиностанцията ще ги излъжа тия дето зареждат и така,или докато се дотътрят ще съм си набил пистолета и сам ще си зареждам.Това добре.Ако се заядат тяхно право е да не ми заредят колата,и до тук добре.Ако съм в провинцията ще ги направя на луди ако нямам грам газ и пак ще ми заредят,това малко ме притеснява.тези които им изтича прегледа на газовата преди този на колата
parno написа:2 картона се дават от него - 1 голям дето си го чукате в г*за и 1 по-малък който стои в колата
MITKO_DVD написа:Днес един колега е минал и каза че коли който са с рефлектори и без лупи с монтиран ксенон НЕ минават прегледа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arni 74 написа:Миналата седмица,отидох на пункта на Сточна гара за ГТП(където минавам вече 3г.),и имаше табела че няма да работят,слизам от голфа,като го оставам да работи и със включени фарове,и отивам аз да попитам,утре дали ще са на линия,а единия отвътре ми вика "То ние ще работим,но ти по добре не идвай със тези сини светлини,аз питам "Какво им е на сините светлини,елате вижте фаровете,мерете ги-имате машина,а той не помръдва и ми вика "Мини на технотест,и тогава ела".Затова отидох на друг пункт,качи се човека,прекара си я на валците,пуснах фарове,мигачи,отворих предния капак и това бе всичко,отидох дадоха ми малкото картонче,което седи при документите на колата,а големия ми казаха да стои в къщи.Платих 40лева
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Danube и 45 госта