Но никога не трябва да се прави компромис, това е най-важното

Точно защото това не е така идва и проблемът! Колата 100% ще поднесе и от там ходи я гони.
 Точно защото това не е така идва и проблемът! Колата 100% ще поднесе и от там ходи я гони.
 Дали защото не съм търсил достатъчно или просто защото такова нещо няма.
  Дали защото не съм търсил достатъчно или просто защото такова нещо няма. аз залагам на сигурно.4 еднакви чисто нови си купих като взех колата, сега ще им е трета зима още им стоят лентите на места.изръсих се но си заслужава въобще не го мислиш.
 аз залагам на сигурно.4 еднакви чисто нови си купих като взех колата, сега ще им е трета зима още им стоят лентите на места.изръсих се но си заслужава въобще не го мислиш.  
myrshavija написа:inter написа:Освен това летните гуми се изхабяват по-бързо зимата ...
Сигурен ли си ?
 и после и зиме и лете немаш гума.абе всичко е компромис освен 4 еднакви зимни гуми пък било то и запазени втора ръка.другия вариант е такси маршрутка транспорт и тн поне според мен.
 и после и зиме и лете немаш гума.абе всичко е компромис освен 4 еднакви зимни гуми пък било то и запазени втора ръка.другия вариант е такси маршрутка транспорт и тн поне според мен.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта