Голф4 1.6 - колата ми си изяде маслото ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
okmok
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф4 1.6 - колата ми си изяде маслото ?

Мнениеот okmok » Чет 19 яну 2012 3:09

agent_kowalski написа:zzzzzzz остави го колегата.Има една тема за проблеми с газовата,където пак 1000 човека му обясняват как да си олесни живота и колегата okmok не желае.

аз проблема си го реших с газовото не ме е яд че има такива като тебе дето се вклучват само да подвеждат хората!
И проблема с повдигачите вчера си го реших но искам да разбера компитентните какви предложения ще ми дадат тъи като ме изкараха пален никадърник а пак некадарниците маи били др хора !

okmok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okmok » Чет 19 яну 2012 3:09

agent_kowalski написа:zzzzzzz остави го колегата.Има една тема за проблеми с газовата,където пак 1000 човека му обясняват как да си олесни живота и колегата okmok не желае.

аз проблема си го реших с газовото не ме е яд че има такива като тебе дето се вклучват само да подвеждат хората!
И проблема с повдигачите вчера си го реших но искам да разбера компитентните какви предложения ще ми дадат тъи като ме изкараха пален никадърник а пак некадарниците маи били др хора !

okmok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okmok » Чет 19 яну 2012 3:12

H2O написа:
muns61 написа:
muns61 написа:но не отговори - върти ли се мотора?

Чакам отговор!

Какво ще чакаш?Тя работата,беше ясна още от създаването на темата.Някой път харесвам такива ентусиасти като него,но когато кажат,че не е обяснено "като хората" как да го направят...Някой който е близо до Ямбол да отиде да му направи колата докато не я е поломил тотално!И въобще как се стигна до заключението,че гумичките са дали фира?

няма как да се разбере!и компресия да мериш и каквото да правиш това е !
заключението мога да ти го дам след след 200 300 км.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Чет 19 яну 2012 10:44

okmok аз знам че не цениш мнението на хората и затова следях темата с интерес за да видя дали ще се заядеш с някой друг,както беше с мен с темата с газта.Всъщност не съм и толкова компетентен по клапани и гумички и реално няма и какво да ти помогна тука,това е другата причина.Но както казах с интерес следях какво става в темата.
Иначе моята кола си е добре не я мисли,ако мога да направя нещо сам по нея го правя с удоволствие,ако не се справя и видя че ще разваля нещо повече отивам при някой ,който може давам си му паричките,правиме си лафчето човека си работи обяснява ми кое как е и после си карам с кеф.Не мога всичко да мога и да знам,но примерно когато съм видял нещо как става по моята кола и след време се развали пак вече си го оправям сам защото съм видял как става.Ама не всичко става от форума.Трябва да видиш как става и да пипнеш.С газовата ако си мислиш че си си решил проблема ако не си сложил ги само си мислиш че е така и е въпрос на време да ти се разбъзика сместа и пак да почне да гърми.Разбира се дано не се случва,но ако се случи да се сетиш че са ти го казали.Както и да няма какво да говорим,да ме извиняват всички за това мнение в страни от темата.
Здраве и късмет и безаварийни километри :beer
edit: Иначе колегата Muns61 с който се заяждате,може да говори малко превзето и той,но по принцип всичко,което казва е вярно и гаранция е видял мноооого повече коли от мен и теб взети заедно,най-малкото предполагам че 61 му е набора и може теоретично да ни е баща на такива като мен и теб,и е видял много повече от нас.

Потребителски аватар
genov1
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBBB 2008

Мнениеот genov1 » Чет 19 яну 2012 11:05

Добре колега какъв е проблема сега, изстискал си повдигачите и колата пак няма компресия, така ли да разбираме

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 19 яну 2012 11:49

Половината форумен трафик ще се редуцира, ако в училище се наблягаше повече на съчиненията по картинка и есетата. И същевременно четене на художествена литература, да се обогатява речника. И да се научи човек как да си подрежда мислите...

Tikvata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tikvata » Чет 19 яну 2012 23:48

окмок земи вече кажи на някои да доиде да ти направи колата

okmok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okmok » Пет 20 яну 2012 0:41

genov1 написа:Добре колега какъв е проблема сега, изстискал си повдигачите и колата пак няма компресия, така ли да разбираме

как се изстискват тези повдигачи ? това да не ти е гъба ?

okmok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okmok » Пет 20 яну 2012 0:43

muns61 написа:Половината форумен трафик ще се редуцира, ако в училище се наблягаше повече на съчиненията по картинка и есетата. И същевременно четене на художествена литература, да се обогатява речника. И да се научи човек как да си подрежда мислите...

еии инатичак си ...тцтцтц... вреш се кадето не трябва и ми се правиш на света дева ... не предисвикваи дявола !

okmok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okmok » Пет 20 яну 2012 0:44

Tikvata написа:окмок земи вече кажи на някои да доиде да ти направи колата

ако не искам ?

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Пет 20 яну 2012 0:58

С последните изказвания работата си върви на :lock: Това вече не е обсъждане на проблем ами махленска разпра

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 20 яну 2012 9:24

okmok написа:
muns61 написа:Половината форумен трафик ще се редуцира, ако в училище се наблягаше повече на съчиненията по картинка и есетата. И същевременно четене на художествена литература, да се обогатява речника. И да се научи човек как да си подрежда мислите...

еии инатичак си ...тцтцтц... вреш се кадето не трябва и ми се правиш на света дева ... не предисвикваи дявола !

Два съвета ти дадох - да не се захващаш, после как да свиеш компенсаторите. Ти, освен неук технически, си и невъзприемчив. Троши си главата, колкото и да си прецакаш колата, ще се намери кой да ти я оправи. Срещу заплащане, разбира се. Колкото повече те одерат, толкова повече ще внимаваш следващия път, когато решиш да се правиш на майстор. Ако нещата ставаха само с четене по форумите, всички щяха да са пластични хирурзи! :D

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 20 яну 2012 9:29

zzzzzzz написа:С последните изказвания работата си върви на :lock: Това вече не е обсъждане на проблем ами махленска разпра

Именно :да:

Колега okmok - като гледам освен че те питат колегите, как стоят нещата с колата и ремонта, никой не предизвиква държанието ти на 18-годишен. Мислиш че всички си драскаме тук за да се намираме на работа? Извинявай, но проблема заради който е и темата е твой, защо аз или когото и да е друг да се опитваме да помогнем, при условие че не можеш най-малкото да си зададеш въпросите правилно, че и ще го караш на контра? Грешките които си допуснал, са си само и единствено твой - мисля ти е ясно кого трябва да виниш, не тези които ЕВЕНТУАЛНО не сме врачки и няма как да знаем кое не разбираш, че да ти помогнем. В началото ти бе казано - щом не си сигурен, че ще се справиш сам - има майстори, това е форум не нагледна енциклопедия. Щом си си решил проблемите, дали с помоща на форума или не, явно за теб няма значение - радвам се за теб, но най-малкото уважавай тези които опитаха да помогнат - пишеш реших си проблема еди си как - той беше такъв, направих това и това итн.
Жив и здрав бъди и успех с автомобила занапред!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 20 яну 2012 11:19

okmok написа:
Tikvata написа:окмок земи вече кажи на някои да доиде да ти направи колата

ако не искам ?

ВТО
Темата заминава, а теб включвам в клуба на предупредените :idea:

едит: и понеже се оказаха 3 бр. предупреждения - почивка в модула

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”