колата ми е поло 96. някой може ли да ми каже за кабелите на клемата на конрактния ключ, кой за къде е. да ми олесните работата

mihni1 написа:Здравеите колеги Доста четох за този вид палене от вас но не видях никьде да се споменава за един вариянт които го видях в Тойота Ярис Та това което видях Качваш се натискаш старт бутона таблото светва компа си прави проверките и след около секунда стартера се задеиства и автомобила пали Няма контактактен ключ или някакьв друг само този бутон нтискаш ведньж пали натискаш втори пьт гасне Говоря за бензин заводски направен ако някои може да го разшифрова това нещо ще е чудесно
LORD_OF_PAIN написа:цялата идея на начинанието е да си размърдваме мозъците от време на време и най - вече всеки да реализира идейте си и желанията си. с ключета е лесно.![]()
колега mihni1 това на яриса според мен е опция на компютъра на колата и мноооого трудно за реализация. не казвам невъзможно. аз съм се захванал да направя подобна схема, но не с токова релета. само изкам да питам дали има (предполагам че има) колеги които се занимават с електроника. ако има нека да ми пишат на лично да се консултирам нещо с тях, за да не спамим излишно в тематапък като стане ще се похваля
![]()
![]()
Bai Sando написа:
Колеги ето клипче от днес следобед.В общи линии това е
К.Одаджийски написа:Явно не се заключва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта