dobrin написа:Stefan написа:Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година

Вината, че
тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин

Добри, тук хубаво си ме цитирал, но хубаво беше да сложиш и твоите думи преди моите, а не да ги спестяваш
Извинявай, моите думи бяха - никой не може да ни мръдне от поляните! И без значение дали на някой му харесва или не, ще направим всичко възможно събор да има, независимо дали това ще стане по начин, различен от предните години! Нещо лошо съм казал може би?
Stefan написа:Реално като погледнем и всяка месечна среща пред НИМ е незаконна, но продължават срещите да съществуват, нали

Най-напред ти отговарям на този въпрос след което продължавам - това е като да дойдеш да си направиш сбирка у нас на двора и да кажеш, че никой не може да те мръдне

Ако искаш, можеш да дойдеш и да опиташ
Жорка следи ми мисълта

Това което ще напиша сега е да защитя себе си от изказванията, че аз съм съботирал миналата година събора - ще го има, няма да го има

и не искам да обиждам никого лично, както много членове направиха снощи в членската зона с колегата
Dead man. Момчета, чета и немога да повярвам, това е най-грубата тема, която съм чел в този форум. Само ако можехте да се видите отстрани

Един ден много от вас ще бъдат на мястото на
Dead man, всичко е въпрос на време

И както казва
group® -
Клубът няма какво да крие и нека всички разберат, че никой не се притеснява от 'изобличаващата информация', която се загатва!!! , извадете тази тема на показ, за да видят злобата на всички към този човек
Да започнем с Рожен: Рожен като събор го има от 2005г. още от тогава, когато няколко от членовете решават да създадът този клуб и форум. Събора е организиран от мен и няколко мои приятели. През 2006г - септември се организира трети събор на Рожен (втория беше пролетта) на който каним всички които искат да присъстват от този форум. Така до 2011 когато решавам да няма събор на Рожен, поради причината че немога да се справя сам с хора, които са дошли да си избият комплексите и да пречат на останалите, докато клуба неиска да вземе мерки, тъй като тези хора са техни познати

През изминалите години клуба е помагал със средства за този събор като за тоалетни, косене, гайдари, заря, охрана на входа!
На следващата година изведнъж в календара на форума се обявява - "КЛУБА ОРГАНИЗИРА СЪБОР НА РОЖЕН"

Това приписване на нашия събор като техен ни обиди и ни отказа за втори път да го организираме и да ги оставим сами да се докажат. Тогава започва едно обаждане, говорене - дай да го направим, неможе така и такива работи. След хиляди уговорки и сменяне но заглавията на темите "Ще го има - няма да го има" в крайна сметка решаваме с Васил да го има този събор, за да може Клуба да удържи на написаното си в календара

Естествено организацията по уговаряне на терена, говорене с полицията и още някои други дребни неща отново е моя заслуга. Отношението по време и след събора от Страна на Васил и някои други хора вече беше друго в сравнение с преди, тъй като вече е ясно че не съм им от полза

До тогава бях направен и член на клуба, единствения може би който не е дал и един лев за членски внос, но това защото съм бил полезен за клуба. Още след Рожен ме разжалваха, без даже и да ми кажат

Голяма работа
Пак ви казвам, не се засягам че Рожен е махнат от клубния календар, даже това е по добре, но събора го има от времето още преди този форум и ще продължи да си го има без да се обявява тук в ОРГАНИЗАЦИОНЕН и няма членовете на клуба да решат неговата съдба
TO BE CONTINUED...