Съборите през 2012

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Съборите през 2012

Мнениеот dobrin » Съб 21 яну 2012 23:52

Stefan написа:
Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година :!: Вината, че тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин :wink:

Добри, тук хубаво си ме цитирал, но хубаво беше да сложиш и твоите думи преди моите, а не да ги спестяваш mhihi

Извинявай, моите думи бяха - никой не може да ни мръдне от поляните! И без значение дали на някой му харесва или не, ще направим всичко възможно събор да има, независимо дали това ще стане по начин, различен от предните години! Нещо лошо съм казал може би?
Stefan написа:Реално като погледнем и всяка месечна среща пред НИМ е незаконна, но продължават срещите да съществуват, нали :wink:

Очевидно не си запознат, но за срещите пред НИМ са подадени пред компетентните органи съответните уведомления, съгласувани са с полицията и са напълно законни.
Stefan написа:Помислете си хубаво дали ще се прекрати темата за Рожен и Крушуна както ви помолих още в предните страници или ще се изкарват фактите на показ :!:
аз ... мога да ви отговоря реално защо няма да ги има :twisted:

Доста премислих, и реших да поема този риск и искам да те помоля да ми кажеш точните причини за изключването на Рожен и Крушуна от календара на клуба? Макар да бях на Общото събрание на клуба, на което бяха взети тези решения, може нещо да ми е убягнало ...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 22 яну 2012 0:30

Нищо лично към Стефан, но аз откакто съм член на клуба слушам "догодина Рожен няма да има"
И миналата година каза, че Рожен няма да организира...
Клуба го организира, всичко ок.
Тази година клуба реши да го няма в календара Рожен и Стефан веднага скочи, че Рожен ще има ...
ПП: Исках да завърша с няква емотиконка, ама не намирам подходяща :banghead:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Нед 22 яну 2012 9:47

Тъй като няколко човека вече ми звъняха и ми писаха да ме питат какво,защо и т.н реших и аз да напиша нещо по темата.

1-во за Крушуна:

Клуба реши тази година да не подкрепи това събитие поради не веднъж изброените причини (не искам да повтарям думите на някои хора)
Аз като член на този клуб уважавам тяхното решение!

Но това не означава,че това събитие няма да го има!
Дали ще е само VIP или ще е за всички го решавам АЗ и още няколко човека които неотлъчно са били до мен още от първата година,както финансово така и морално.
Събитието няма да има обявена дата нито тук нито на страницата му във "фейслифта"

Ще помоля никой да не ми пише и да ми звъни повече за да ме пита дали и кога ще има Крушуна,ако искам някой да разбере или да присъства,аз знам кога и как да го информирам!

2-ро за Рожен: Тука давам думата на Стефан защото той е главния организатор на това мероприятие още от самото му начало!
В последствие клуба го е подкрепило и включило в годищния си календар за няколко години след което се стигна до разни раздори и клуба реши да не го подкрепя защото става много несигурно,а клуба иска всичко да е законно и на 100%,а не до последни момент да не се знае,ще има ли няма ли да има и т.н

3-то вече по темата за Съборите през 2012.
Хора,да ви питам вие заради място ли ходите по тия събори (като изключим писта дракон) там е ясно,че сме отишли да караме или да гледаме нашите приятели които са си подготвили колите да покарат 2-дни на воля. и то безплатно (като изключим символичната такса-вход)

Аз лично нямам пропуска по официалните събития през последните 4-5г. и го правя най-вече заради хората и техните автомобили за които полагат повече грижи от колкото за близките си.

Важното е всичко да е законно и да има възможност да се съберем повече фенове на марката.

Поздрави на всички членове на клуба и на форума.

С уважение Здравко Пиронски.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 яну 2012 10:09

dobrin написа:
Stefan написа:
Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година :!: Вината, че тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин :wink:

Добри, тук хубаво си ме цитирал, но хубаво беше да сложиш и твоите думи преди моите, а не да ги спестяваш mhihi

Извинявай, моите думи бяха - никой не може да ни мръдне от поляните! И без значение дали на някой му харесва или не, ще направим всичко възможно събор да има, независимо дали това ще стане по начин, различен от предните години! Нещо лошо съм казал може би?
Stefan написа:Реално като погледнем и всяка месечна среща пред НИМ е незаконна, но продължават срещите да съществуват, нали :wink:

Най-напред ти отговарям на този въпрос след което продължавам - това е като да дойдеш да си направиш сбирка у нас на двора и да кажеш, че никой не може да те мръдне :!: Ако искаш, можеш да дойдеш и да опиташ mhihi

Жорка следи ми мисълта ;)

Това което ще напиша сега е да защитя себе си от изказванията, че аз съм съботирал миналата година събора - ще го има, няма да го има :!: и не искам да обиждам никого лично, както много членове направиха снощи в членската зона с колегата Dead man. Момчета, чета и немога да повярвам, това е най-грубата тема, която съм чел в този форум. Само ако можехте да се видите отстрани facepalm Един ден много от вас ще бъдат на мястото на Dead man, всичко е въпрос на време :!: И както казва group® - Клубът няма какво да крие и нека всички разберат, че никой не се притеснява от 'изобличаващата информация', която се загатва!!! , извадете тази тема на показ, за да видят злобата на всички към този човек :No

Да започнем с Рожен: Рожен като събор го има от 2005г. още от тогава, когато няколко от членовете решават да създадът този клуб и форум. Събора е организиран от мен и няколко мои приятели. През 2006г - септември се организира трети събор на Рожен (втория беше пролетта) на който каним всички които искат да присъстват от този форум. Така до 2011 когато решавам да няма събор на Рожен, поради причината че немога да се справя сам с хора, които са дошли да си избият комплексите и да пречат на останалите, докато клуба неиска да вземе мерки, тъй като тези хора са техни познати :!: През изминалите години клуба е помагал със средства за този събор като за тоалетни, косене, гайдари, заря, охрана на входа!

На следващата година изведнъж в календара на форума се обявява - "КЛУБА ОРГАНИЗИРА СЪБОР НА РОЖЕН" :shock Това приписване на нашия събор като техен ни обиди и ни отказа за втори път да го организираме и да ги оставим сами да се докажат. Тогава започва едно обаждане, говорене - дай да го направим, неможе така и такива работи. След хиляди уговорки и сменяне но заглавията на темите "Ще го има - няма да го има" в крайна сметка решаваме с Васил да го има този събор, за да може Клуба да удържи на написаното си в календара :!: Естествено организацията по уговаряне на терена, говорене с полицията и още някои други дребни неща отново е моя заслуга. Отношението по време и след събора от Страна на Васил и някои други хора вече беше друго в сравнение с преди, тъй като вече е ясно че не съм им от полза mhihi До тогава бях направен и член на клуба, единствения може би който не е дал и един лев за членски внос, но това защото съм бил полезен за клуба. Още след Рожен ме разжалваха, без даже и да ми кажат mhihi Голяма работа :Mr Green Fun

Пак ви казвам, не се засягам че Рожен е махнат от клубния календар, даже това е по добре, но събора го има от времето още преди този форум и ще продължи да си го има без да се обявява тук в ОРГАНИЗАЦИОНЕН и няма членовете на клуба да решат неговата съдба :!: :!: :!:

TO BE CONTINUED...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 яну 2012 10:11

Като сте зачекнали и Крушуна, продължавам с нея: Крушунския събор също като Рожен е организиран от един човек - Здравко Пиронски и някои негови приятели. В началото всичко беше ОК, докато събора не започна да пречи на някои сметки. Тук иsкам да подчертая, че не става дума някой да забогатява, да си изкарва месечна заплата от това или да си купи Туарег за коледа mhihi :!: Тезата ви да го няма този събор е:

Ivailo написа:Тезата на клуба е обявена отдавна:
viewtopic.php?p=3221703#p3221703

1.Провеждането на събора на Крушунските водопади да отпадне от официалния календар на клуба поради:
– малкия размер на мястото за провеждането му;
– опасността от кражби в района;
– близостта му в календара до други две мероприятия на клуба – Фолксваген Клуб Фест и Националния събор на писта.

2.Да се проучи възможността за провеждане на събор на открито в местността Паниците, Калофер, който да замести събора на Рожен, с оглед по-централното място на Паниците и по-лесната достъпност за привърженици на марката от цялата страна, особено за хората от Северна България, за които Рожен е на доста голямо разстояние.

И вътре в линка ако се зачетете, пише :arrow:

1.Провеждането на събора на Крушунските водопади да отпадне от официалния календар на клуба поради:
– близостта му в календара до други две мероприятия на клуба – Фолксваген Клуб Фест и Националния събор на писта.

Това е основната причина :!: Крушуна дърпа "клиенти" от клубните мероприятия :roll: Ако го няма този събор, хората ще се ориентират към феста или към Калояново а може би и към двете. Тук пак не става въпрос за забогатяване а за намаляне на разходи, всеки един човек посетил клубните мероприятия намалява разходите на клуба за организирането му. ОК, естествено че имате право да го махнете, но не изказвайте неуместни причини - нямало място, имало кражби. На клубните събори да не би в цената на билета да включва застраховка против кражба mhihi На пистата в калояново има място за всички, но има ли място всички желаещи да покарат или да се возят в рейс таксито ви. Който присъства и плати за двата дена ще кара, който не ще гледа - ето го отсяването на хората :!: Малко се получи бат Бойкова работа. Той решава в момента съдбата на много българи а тук 5 +/- 2 човека решават съдбата на всички потребители. Не можа ли да се пусне анкета кой кой събор най-много харесва (без Рожен да присъства в анкетата) ами трябва по ваше решение да наложите кой къде да ходи, като обявите, че съборите няма да ги има :!: Къде отиде мотото "От фенове за фенове" след като не се допитвате до феновете си :dontknow:

Решението за новия ви събор в центъра на България е много добре и силно се надявам да го осъществите и да се докажете :beer

Надявам се да няма повече глупави коментари от праволинейни хора, които не си правят труда да прочетат два реда:

Sashko_Trg написа: ясно е че няма да има Рожен и Крушуна ...

Двата събора ги е имало и пак ще ги има под една или друга форма. Съборите няма да се обявяват тук във форума, тъй че въпросите за тях тук са излишни :!: :!: :!:

Общо взето е това, което исках да кажа. Може нещо и да съм пропуснал да добавя, но това ще стане ясно следмалко mhihi Оставям потребителите да преценят кое е правилно и кое не и се надявам поста ми да не бъде изтрит :Mr Green Fun

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 22 яну 2012 10:46

Аз искам да спрем да се караме и да разваляме взаимоотношения градени през годините.Всички тук сме с една обща цел и идея,знаем кое и как ни свързва а именно марката VW.Кой член,кой потребител на форума е без значение аз имам много приятели които са членове ,обикновени потребители,фенове на марката, имам приятели от УС.Трябва ли да се караме за това че имаме различно виждане и утре по съборите ,фестовете а и в живота да се гледаме на кръв.Хора спрете се ,дайте да дадем възможност да се организират събитията през годината така както са решени от Клуба и хората извън него.Аз като човек който посещава почти всички събори знам че пак ще продължавам това и за на пред.За това Ви моля да се спрете всичките и да запазим добрия тон по между ни.Знам че пак ще се срещаме ,помагаме ,дори и на маса ще сядаме mhihi с всички Вас.Дайте да си останем приятели и продължим напред,няма смисъл от лични нападки и обвинения. :обичам ви

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 22 яну 2012 11:32

Никой никъде не е крил нищо, още по-малко причините за тези решения на клуба. Не всички причини са с еднаква тежест - факт. Да се говори за конспирации обаче е вън от всякаква логика и здрав разум. Основните причини за всяка промяна са подобряване на всичко, правено до сега и максимален достъп на всички български фенове до тези мероприятия.
Стефане, разбирам напълно твоята теза. За много неща обаче не си прав, особено ако смяташ, че има дискриминация по отношение на феновете, за застраховките и законността на събитията, за ограничаване достъпа на хора до пистата и т.н., но не виждам смисъл да коментираме повече. Имам чувството, че говорим едно и също, но по различен начин. Най-добре да седнем и да си говорим очи в очи, другото е безмислено.
И понеже видях по-горе, че си се почувствал обиден от нещо, ако аз лично съм те обидил по някакъв начин - извинявай.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 22 яну 2012 11:43

Адмирации към Pironski за описването на ситуацията с факти без излишни голословия за да се превръща в мелодрама.
Браво и на sashobas за хубавите думи.Подкрепям напълно написаното.

Стефане,
знаеш, че те уважавам, познаваме се лично от години. Уважавам и решението ти, относно събора, но ще си позволя да те цитирам за да напиша моето мнение по въпроса и си позволявам да не се съглася с някои неща.
Stefan написа:...както много членове направиха снощи в членската зона с колегата Dead man. Момчета, чета и немога да повярвам, това е най-грубата тема, която съм чел в този форум.

Не знам кой ти е докладвал за тази тема, но аз съм чел и по-груба такава, след като горя колибата на Рожен и споменатия също беше замесен.
Stefan написа:Да започнем с Рожен: Рожен като събор го има от 2005г. още от тогава, когато няколко от членовете решават да създадът този клуб и форум. Събора е организиран от мен и няколко мои приятели. През 2006г - септември се организира трети събор на Рожен (втория беше пролетта) на който каним всички които искат да присъстват от този форум. Така до 2011 когато решавам да няма събор на Рожен, поради причината че немога да се справя сам с хора, които са дошли да си избият комплексите и да пречат на останалите, докато клуба неиска да вземе мерки, тъй като тези хора са техни познати :!: През изминалите години клуба е помагал със средства за този събор като за тоалетни, косене, гайдари, заря, охрана на входа!

До тук добре, наистина само верни факти.С една поправка, че този форум в този му вид го има от 2004г. Преди това беше друг вид.
Stefan написа:На следващата година изведнъж в календара на форума се обявява - "КЛУБА ОРГАНИЗИРА СЪБОР НА РОЖЕН" :shock Това приписване на нашия събор като техен ни обиди и ни отказа за втори път да го организираме и да ги оставим сами да се докажат.

Е те тая опера от Маскани стана ябълката на раздора :D
Още тогава каза, че няма и не искаш да организираш събор. Поради големия интерес на хората решихме да продължиме традицията. Какво лошо има тук не мога да разбера. Сега след като уважихме решението ти и решихме да не включваме рожен в календара на клуба пак стана война. Пак няма угодия.
Stefan написа:Тогава започва едно обаждане, говорене - дай да го направим, неможе така и такива работи. След хиляди уговорки и сменяне но заглавията на темите "Ще го има - няма да го има" в крайна сметка решаваме с Васил да го има този събор, за да може Клуба да удържи на написаното си в календара :!: Естествено организацията по уговаряне на терена, говорене с полицията и още някои други дребни неща отново е моя заслуга. Отношението по време и след събора от Страна на Васил и някои други хора вече беше друго в сравнение с преди, тъй като вече е ясно че не съм им от полза mhihi До тогава бях направен и член на клуба, единствения може би който не е дал и един лев за членски внос, но това защото съм бил полезен за клуба. Още след Рожен ме разжалваха, без даже и да ми кажат mhihi Голяма работа :Mr Green Fun

Да така е.Заслугите ти по организирането на този събор никога не са били омаловажавани.Получил си признание тук във форума, изказано ти е лично от мен и много други колеги.Единственото нещо, което можеше да направи клуба към теб освен да те подпомага в начинанието беше да те направиме почетен член на сдружението.От момента в, който започна да пишеш срещу клуба, целите и идеите мисля, че е логично да бъдеш изключен.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 яну 2012 11:46

Добри, приемам извинението ти :beer Съжалявам, че София ми е малко далеч и немога да присъствам на събранията, за да си кажем всичко очи в очи, тъй като с писаници не може да се доуточнят някои неща :wink:

Успех с организацията на предвидените от вас събори, и ще се радвам да сме в добри отношения, за да ги посещаваме :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 яну 2012 12:01

golfer написа:Стефане,
знаеш, че те уважавам, познаваме се лично от години. Уважавам и решението ти, относно събора, но ще си позволя да те цитирам за да напиша моето мнение по въпроса и си позволявам да не се съглася с някои неща.
Stefan написа:...както много членове направиха снощи в членската зона с колегата Dead man. Момчета, чета и немога да повярвам, това е най-грубата тема, която съм чел в този форум.

Не знам кой ти е докладвал за тази тема, но аз съм чел и по-груба такава, след като горя колибата на Рожен и споменатия също беше замесен.
Stefan написа:Да започнем с Рожен: Рожен като събор го има от 2005г. още от тогава, когато няколко от членовете решават да създадът този клуб и форум. Събора е организиран от мен и няколко мои приятели. През 2006г - септември се организира трети събор на Рожен (втория беше пролетта) на който каним всички които искат да присъстват от този форум. Така до 2011 когато решавам да няма събор на Рожен, поради причината че немога да се справя сам с хора, които са дошли да си избият комплексите и да пречат на останалите, докато клуба неиска да вземе мерки, тъй като тези хора са техни познати :!: През изминалите години клуба е помагал със средства за този събор като за тоалетни, косене, гайдари, заря, охрана на входа!

До тук добре, наистина само верни факти.С една поправка, че този форум в този му вид го има от 2004г. Преди това беше друг вид.
Stefan написа:На следващата година изведнъж в календара на форума се обявява - "КЛУБА ОРГАНИЗИРА СЪБОР НА РОЖЕН" :shock Това приписване на нашия събор като техен ни обиди и ни отказа за втори път да го организираме и да ги оставим сами да се докажат.

Е те тая опера от Маскани стана ябълката на раздора :D
Още тогава каза, че няма и не искаш да организираш събор. Поради големия интерес на хората решихме да продължиме традицията. Какво лошо има тук не мога да разбера. Сега след като уважихме решението ти и решихме да не включваме рожен в календара на клуба пак стана война. Пак няма угодия.
Stefan написа:Тогава започва едно обаждане, говорене - дай да го направим, неможе така и такива работи. След хиляди уговорки и сменяне но заглавията на темите "Ще го има - няма да го има" в крайна сметка решаваме с Васил да го има този събор, за да може Клуба да удържи на написаното си в календара :!: Естествено организацията по уговаряне на терена, говорене с полицията и още някои други дребни неща отново е моя заслуга. Отношението по време и след събора от Страна на Васил и някои други хора вече беше друго в сравнение с преди, тъй като вече е ясно че не съм им от полза mhihi До тогава бях направен и член на клуба, единствения може би който не е дал и един лев за членски внос, но това защото съм бил полезен за клуба. Още след Рожен ме разжалваха, без даже и да ми кажат mhihi Голяма работа :Mr Green Fun

Да така е.Заслугите ти по организирането на този събор никога не са били омаловажавани.Получил си признание тук във форума, изказано ти е лично от мен и много други колеги.Единственото нещо, което можеше да направи клуба към теб освен да те подпомага в начинанието беше да те направиме почетен член на сдружението.От момента в, който започна да пишеш срещу клуба, целите и идеите мисля, че е логично да бъдеш изключен.

Боби отговарям ти веднага :wink:

1. Писал съм неща за Сашо след като изгори колибата, тъй като е нарушил нещо НО никога не съм го обиждал с такива груби думи, каквито всички вие използвате към него :!: Имаш ги и двете теми, можеш да ги приложиш тук за сравнение :да:

2. Форума дали от 2004 дали от 2005г. го има това са дребни подробности ;)

3. Нямам нищо против да продължите вие да го организирате, но за много неща трябва аз да отговарям А НЕ ИСКАМ + след всеки събор задължително трябва да обиколя целите ливади за да почистя след него. Даже и тази година след безупречното почистване, пак беше останала работа и за нас :!: Като ще да е, нека бъде всичко изпипано до край ;)

4. Направили сте ме член ОК, помагал съм ви винаги с каквото мога. След помощта ми и при последния събор вечерта в петък получих много грубо обаждане от Васил :!: :!: :!: А до предния ден всеки се отнасяше много мило mhihi Този тон на разговор не беше нормален като за двама организатори на едно мероприятие ;)

Дай другите дребни неща които не са ви ясни да ги обсъдим с разговор а не с писане, тъй като пак остава нещо не разбрано. Бих отговорил на всеки за всичко свързано с мен :arrow:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 22 яну 2012 12:10

sashobas написа:Аз искам да спрем да се караме и да разваляме взаимоотношения градени през годините.Всички тук сме с една обща цел и идея,знаем кое и как ни свързва а именно марката VW.Кой член,кой потребител на форума е без значение аз имам много приятели които са членове ,обикновени потребители,фенове на марката, имам приятели от УС.Трябва ли да се караме за това че имаме различно виждане и утре по съборите ,фестовете а и в живота да се гледаме на кръв.Хора спрете се ,дайте да дадем възможност да се организират събитията през годината така както са решени от Клуба и хората извън него.Аз като човек който посещава почти всички събори знам че пак ще продължавам това и за на пред.За това Ви моля да се спрете всичките и да запазим добрия тон по между ни.Знам че пак ще се срещаме ,помагаме ,дори и на маса ще сядаме mhihi с всички Вас.Дайте да си останем приятели и продължим напред,няма смисъл от лични нападки и обвинения. :обичам ви

Това е, нека спрем с безсмислените спорове.
Тук не се делим на членове и потребители, всички сме фенове на марката, че и приятели.
Саше евала :bowdown

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 22 яну 2012 13:26

Мале, е*ах** романите се пишат .... то има да четеш 2 дена ... големи локуми голямо нещо, аз имам чувството че спора няма да спре никога!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 яну 2012 13:39

Sashko_Trg написа:Мале, е*ах** романите се пишат .... то има да четеш 2 дена ... големи локуми голямо нещо, аз имам чувството че спора няма да спре никога!

Към модераторите: :arrow:

Вземете под внимание подобни спам изказвания на хора, които освен да трупат мнения с подобни коментари, друга работа не вършат :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 22 яну 2012 14:30

Стефане,мерси за подкрепата..Ти поне ме разбра... :012: :bowdown :bowdown

Вече след като съм черната овца на форума,мога да кажа как бях обиждан и тн. в членската зона...

Прост пример от темата за Еко и ето резултата :

vasstop написа:Ше те шибам като бит педераст от тука до Обеля и обратно относно последното ти мнение в темата за ЕКО. :beat_butt2
.
АМАН!!!

Или темата за махането ми като член...

DragoGT написа:
ТИ СИ ВЕЛИК ТЪПАНАР!!!

РАдвам се че бях част от Клуба.. Запознах се с уникални хора и имах незабравими моменти... :bowdown :bowdown :обичам ви

Но така не става вече...Затова кой от където е... :012: death heavy metal zork

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 22 яну 2012 15:26

Айде сега като намекна за това, че клуба прави пари на твой гръб и на гърба на членовете и потребителите - или обясни ПОИМЕННО кой, колко и от къде е направил пари или се извини публично, както си позволи да напишеш твърденията си. :idea:

Върни се в “Организационен”