Търся си голф 4 да закупя
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Re: Търся си голф 4 да закупя
Както веднъж вече бях споделил,ще споделя и в тази тема.Поне 90 процента от колите продавани във Врачанските автокъщи са внос от Австрия.Смятай,че това е 99 процента тор отдолу!Не си го измислям,а споделям от опит.
Явно никой от колегите не е ходил до Враца да гледа тая количка. Мен ми е интересно защо толкова хора казват че като е от Австрия колата ще е ръждясала. Нали уж са покрити отдолу купетата със слой точно против корозия, или това се отнася само за Ауди.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
kunev написа:Явно никой от колегите не е ходил до Враца да гледа тая количка. Мен ми е интересно защо толкова хора казват че като е от Австрия колата ще е ръждясала. Нали уж са покрити отдолу купетата със слой точно против корозия, или това се отнася само за Ауди.
В Австрия хвърлят такива препарати че коли на по 5-6 години вече са като швейцарско сирене
Там май е най-трагично с гниенето.
п.с естествено това не важи за всяка кола сега да не ме почнат пак
hooligan_sk написа:+ на тези от южните части е че винаги имат работещ климатик
Не винаги
като спре повредата е над 200 евро изобщо повече не се занимават, там мразят да дават пари за колата
то и аз да взимам 900 евро заплата а да ми трябват 1000 за да живея и аз ше отсвира колата 
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Aprilia написа:milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Може би е нужно уточнение, предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле
. Те тези цени реално са долу-горе (X-1000)лв .
Ма ти ли решаваш колко да струва или пазара в Европа ? Иди им обесни на жабарите че тия изтъбушени голфове струват макс 1000 евро че само ма занимават с глупости деа, не разбирам що им искат по 2000+ евра кат е на 15 години барака
Ами когато аз съм купувача , на 50% аз решавам , да-а-а , ако нямаш нищо против
Имах предвид , че 99% от цените в Мобиле са такива , именно защото търпят "пазарно доуточняване"
. Да не говоря пък , че цената не е единствения фактор и някаква гаранция че няма да се набухаш на боклук .Има и други фактори при избора :
- купувачът има излишно много пари и няма какво да ги прави
- колата се ползва за превозно средство и трябва да е максимално изгодна компилация от ниска цена и надеждност без излишни екстри и тунинги
- колата ще се ползва за украса , не се жалят средства
.
Последна промяна от milmar на Вто 24 яну 2012 12:16, променено общо 1 път.
- geleto91
- Автомобил:
- Двигател:
Стига с тия гнилочи, само лъжете хората... Аз работя в автокъща за коли и камиони внос само от Швейцария, рядко идват коли с ръжди!!
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Aprilia написа:milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Може би е нужно уточнение, предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле
. Те тези цени реално са долу-горе (X-1000)лв .
Ма ти ли решаваш колко да струва или пазара в Европа ? Иди им обесни на жабарите че тия изтъбушени голфове струват макс 1000 евро че само ма занимават с глупости деа, не разбирам що им искат по 2000+ евра кат е на 15 години барака
Ами когато аз съм купувача , на 50% аз решавам , да-а-а , ако нямаш нищо против.
Имах предвид , че 99% от цените в Мобиле са такива , именно защото търпят "пазарно доуточняване", т.е. предвидени са едни 500-1000лв. назад , но вие знаете по-добре
. Да не говоря пък , че цената не е единствения фактор и някаква гаранция че няма да се набухаш на боклук .
Има и други фактори при избора :
- купувачът има излишно много пари и няма какво да ги прави
- колата се ползва за превозно средство и трябва да е максимално изгодна компилация от ниска цена и надеждност без излишни екстри и тунинги![]()
- колата ще се ползва за украса , не се жалят средства, нямам нищо против последния фактор естествено , много се радвам на подобни автомобили и на собствениците им също
.
Не бе не ме разбра правилно, не ги определяме аз и ти, как по-точно ги определяш ти, според теб един Г4 от 98-ма трябва да струва 3000, ем айде иди го намери за 3к де
Отварям немското мобиле (например) и почвам да гледам, еми под 2к евро такъв Голф (реална обява !) не мога да намеря. Като сложа и транспорта дойде 5к лева. За 5000 лева можеш и 307 да си вземеш което е по-нова моделна година, това за да си спокоен че си преебал пазара

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Ето едно добро предложение,просто трябва да се провери!!
viewtopic.php?f=44&t=307994&start=0
viewtopic.php?f=44&t=307994&start=0- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Виж колата от гаража ми.
Ако имаш въпроси/skype: dami-butterfly
Поздрави
Ако имаш въпроси/skype: dami-butterfly
Поздрави
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
колега виж този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details 100 пати по-добра е от тази която си дал за пример
- milmar
RO$$KO написа:колега виж този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details 100 пати по-добра е ...
Само дето вратите са с една-две по-малко
Kaто външен вид е по-добра, но наистина вратите са й малко за жалост. Аз днес ще ходя да видя две обяви от Карс.бг в София и ще пиша какви са ми впечатленията.
Ето тези ще ходя да гледам: http://www.cars.bg/u575242 http://www.cars.bg/u573159
Ето тези ще ходя да гледам: http://www.cars.bg/u575242 http://www.cars.bg/u573159
- milmar
На мен и двете ми изглеждат добре , но на място може да е различно
!
Мен светлосинята ме грабна повече , не зная защо е по-ефтина . Не бих избрал нея единствено заради шибедаха , т.е. защото има такъв. Това е един цирей
, а и напълно безмислена според мен опция (имайки предвид плюсовете и минусите
) , при условие че ти работи климата .
Мен светлосинята ме грабна повече , не зная защо е по-ефтина . Не бих избрал нея единствено заради шибедаха , т.е. защото има такъв. Това е един цирей
, а и напълно безмислена според мен опция (имайки предвид плюсовете и минусите Re: Търся си голф 4 да закупя
milmar написа:На мен и двете ми изглеждат добре , но на място може да е различно!
Мен светлосинята ме грабна повече , не зная защо е по-ефтина . Не бих избрал нея единствено заради шибедаха , т.е. защото има такъв. Това е един цирей, а и напълно безмислена според мен опция (имайки предвид плюсовете и минусите
) , при условие че ти работи климата .
За синята цветът ме кара да мисля, че е била служебна. Това е мое виждане, не е обвързано с нищо.
Шибедахът е супер екстра, ако пушиш - тегли яко. Но и тече в даден момент.

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
kunev написа:Kaто външен вид е по-добра, но наистина вратите са й малко за жалост. Аз днес ще ходя да видя две обяви от Карс.бг в София и ще пиша какви са ми впечатленията.
Незнам какво очаквания имаш, но като гледам подобни бараки ми става жал за бъдещите им купувачи

- milmar
hooligan_sk написа:kunev написа:... като гледам подобни бараки ми става жал за бъдещите им купувачи
По какво съдиш , че са бараки , ако гледаш годината на производство - то е ясно , стара кола (за мен дори е нова
, не е въпроса само в годината на производство според мен !Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”