Търся си голф 4 да закупя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Re: Търся си голф 4 да закупя

Мнениеот balamata » Пон 23 яну 2012 19:37

Както веднъж вече бях споделил,ще споделя и в тази тема.Поне 90 процента от колите продавани във Врачанските автокъщи са внос от Австрия.Смятай,че това е 99 процента тор отдолу!Не си го измислям,а споделям от опит.

kunev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kunev » Пон 23 яну 2012 20:17

Явно никой от колегите не е ходил до Враца да гледа тая количка. Мен ми е интересно защо толкова хора казват че като е от Австрия колата ще е ръждясала. Нали уж са покрити отдолу купетата със слой точно против корозия, или това се отнася само за Ауди.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 23 яну 2012 20:21

kunev написа:Явно никой от колегите не е ходил до Враца да гледа тая количка. Мен ми е интересно защо толкова хора казват че като е от Австрия колата ще е ръждясала. Нали уж са покрити отдолу купетата със слой точно против корозия, или това се отнася само за Ауди.

В Австрия хвърлят такива препарати че коли на по 5-6 години вече са като швейцарско сирене :shock :shock
Там май е най-трагично с гниенето.

п.с естествено това не важи за всяка кола сега да не ме почнат пак :oops:
hooligan_sk написа:+ на тези от южните части е че винаги имат работещ климатик

Не винаги mhihi като спре повредата е над 200 евро изобщо повече не се занимават, там мразят да дават пари за колата mhihi то и аз да взимам 900 евро заплата а да ми трябват 1000 за да живея и аз ше отсвира колата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Вто 24 яну 2012 12:11

Aprilia написа:
milmar написа:
hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни :screwy

Може би е нужно уточнение :) , предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле :lol: . Те тези цени реално са долу-горе (X-1000)лв .

Ма ти ли решаваш колко да струва или пазара в Европа ? Иди им обесни на жабарите че тия изтъбушени голфове струват макс 1000 евро че само ма занимават с глупости деа, не разбирам що им искат по 2000+ евра кат е на 15 години барака :banghead:

Ами когато аз съм купувача , на 50% аз решавам , да-а-а , ако нямаш нищо против :D .
Имах предвид , че 99% от цените в Мобиле са такива , именно защото търпят "пазарно доуточняване" :lol: , т.е. предвидени са едни 500-1000лв. назад , но вие знаете по-добре :да: . Да не говоря пък , че цената не е единствения фактор и някаква гаранция че няма да се набухаш на боклук .
Има и други фактори при избора :
- купувачът има излишно много пари и няма какво да ги прави
- колата се ползва за превозно средство и трябва да е максимално изгодна компилация от ниска цена и надеждност без излишни екстри и тунинги :wink:
- колата ще се ползва за украса , не се жалят средства :) , нямам нищо против последния фактор естествено , много се радвам на подобни автомобили и на собствениците им също :да: .

Последна промяна от milmar на Вто 24 яну 2012 12:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
geleto91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geleto91 » Вто 24 яну 2012 12:16

Стига с тия гнилочи, само лъжете хората... Аз работя в автокъща за коли и камиони внос само от Швейцария, рядко идват коли с ръжди!!

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 24 яну 2012 15:16

milmar написа:
Aprilia написа:
milmar написа:
hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни :screwy

Може би е нужно уточнение :) , предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле :lol: . Те тези цени реално са долу-горе (X-1000)лв .

Ма ти ли решаваш колко да струва или пазара в Европа ? Иди им обесни на жабарите че тия изтъбушени голфове струват макс 1000 евро че само ма занимават с глупости деа, не разбирам що им искат по 2000+ евра кат е на 15 години барака :banghead:

Ами когато аз съм купувача , на 50% аз решавам , да-а-а , ако нямаш нищо против :D .
Имах предвид , че 99% от цените в Мобиле са такива , именно защото търпят "пазарно доуточняване" :lol: , т.е. предвидени са едни 500-1000лв. назад , но вие знаете по-добре :да: . Да не говоря пък , че цената не е единствения фактор и някаква гаранция че няма да се набухаш на боклук .
Има и други фактори при избора :
- купувачът има излишно много пари и няма какво да ги прави
- колата се ползва за превозно средство и трябва да е максимално изгодна компилация от ниска цена и надеждност без излишни екстри и тунинги :wink:
- колата ще се ползва за украса , не се жалят средства :) , нямам нищо против последния фактор естествено , много се радвам на подобни автомобили и на собствениците им също :да: .

Не бе не ме разбра правилно, не ги определяме аз и ти, как по-точно ги определяш ти, според теб един Г4 от 98-ма трябва да струва 3000, ем айде иди го намери за 3к де :roll:
Отварям немското мобиле (например) и почвам да гледам, еми под 2к евро такъв Голф (реална обява !) не мога да намеря. Като сложа и транспорта дойде 5к лева. За 5000 лева можеш и 307 да си вземеш което е по-нова моделна година, това за да си спокоен че си преебал пазара :wink: mhihi

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Вто 24 яну 2012 15:32

Ето едно добро предложение,просто трябва да се провери!! :да:viewtopic.php?f=44&t=307994&start=0

Потребителски аватар
kok12
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ
Контакти:

Мнениеот kok12 » Вто 24 яну 2012 16:35

Виж колата от гаража ми.
Ако имаш въпроси/skype: dami-butterfly
Поздрави

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Чет 26 яну 2012 0:03

колега виж този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details 100 пати по-добра е от тази която си дал за пример

Потребителски аватар
milmar

Мнениеот milmar » Чет 26 яну 2012 0:18

RO$$KO написа:колега виж този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details 100 пати по-добра е ...

Само дето вратите са с една-две по-малко :D !

kunev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kunev » Чет 26 яну 2012 7:49

Kaто външен вид е по-добра, но наистина вратите са й малко за жалост. Аз днес ще ходя да видя две обяви от Карс.бг в София и ще пиша какви са ми впечатленията.
Ето тези ще ходя да гледам: http://www.cars.bg/u575242 http://www.cars.bg/u573159

Потребителски аватар
milmar

Мнениеот milmar » Чет 26 яну 2012 9:10

На мен и двете ми изглеждат добре , но на място може да е различно :) !
Мен светлосинята ме грабна повече , не зная защо е по-ефтина . Не бих избрал нея единствено заради шибедаха , т.е. защото има такъв. Това е един цирей mhihi , а и напълно безмислена според мен опция (имайки предвид плюсовете и минусите :) ) , при условие че ти работи климата .

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Чет 26 яну 2012 9:31

milmar написа:На мен и двете ми изглеждат добре , но на място може да е различно :) !
Мен светлосинята ме грабна повече , не зная защо е по-ефтина . Не бих избрал нея единствено заради шибедаха , т.е. защото има такъв. Това е един цирей mhihi , а и напълно безмислена според мен опция (имайки предвид плюсовете и минусите :) ) , при условие че ти работи климата .

За синята цветът ме кара да мисля, че е била служебна. Това е мое виждане, не е обвързано с нищо.
Шибедахът е супер екстра, ако пушиш - тегли яко. Но и тече в даден момент. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
hooligan_sk
Автомобил: GLC X254 + Kona EV
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 26 яну 2012 10:09

kunev написа:Kaто външен вид е по-добра, но наистина вратите са й малко за жалост. Аз днес ще ходя да видя две обяви от Карс.бг в София и ще пиша какви са ми впечатленията.
Ето тези ще ходя да гледам: http://www.cars.bg/u575242 http://www.cars.bg/u573159

Незнам какво очаквания имаш, но като гледам подобни бараки ми става жал за бъдещите им купувачи :drunk

Потребителски аватар
milmar

Мнениеот milmar » Чет 26 яну 2012 10:36

hooligan_sk написа:
kunev написа:... като гледам подобни бараки ми става жал за бъдещите им купувачи :drunk

По какво съдиш , че са бараки , ако гледаш годината на производство - то е ясно , стара кола (за мен дори е нова :lol: ) . Не всеки може да си позволи нова . Но "опцията" барака е "позволена" и за много по-нови коли mhihi , не е въпроса само в годината на производство според мен !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”