От каде да си купя GSM?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 26 сеп 2006 15:09

Мобил свят, най-близо е на Попа, т.е. ако идваш от журналист, преди Попа в ляво, срещу Мимас
п.с. аз от мобил свят 3 телефона съм купувал и нямат проблем още :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 26 сеп 2006 15:23

Miki написа:Хм, откъде да си купиш не ща да ти препоръчам, но откъде не бих си купил ще ти кажа - Jeff, 2be, Мобилен свят, Time is money ...
Имах познат в последната - разкомплектоват телефоните, слагат китайски батерии, а оригиналните после ги продават отделно. Продават и стари телефони със сменени капаци. За Джеф съм чувал също подобни работи. От Мобилен свят също имам познати дето са недоволни. От фирмата ни дадоха служебни Нокия 6100 на всички (по принцип доста здрав модел) купени от 2be - моя два пъти ходи на ремонт с един и същи дефект (всяко 4-5 обаждане не може да го приеме) и го връщат в същото състояние - уж го тествали и му нямало нищо, а той пак така. На колега пък престана да му звъни - кара само на вибрация ... :lol: С две думи гола вода са.

Еми ти не ми остави избор аз не трябва да си зимам телефон начи.Или от магазинчето на кваралното газе дето ги зима също от тях :cry:

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 26 сеп 2006 15:34

Намери познат, за да не ти пробутат нещо кофти и да имаш реална гаранция, а не само на хартия. :wink:

Мой колега имаше T630, сега е с K700 - и двата от Мобилен свят, и двата с кофти батерии - карат по 2 (макс 3) дни и то още като нови бяха така.

Прочети тук - http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... %EF%FF+GSM писаното от Ilian359
цитирам - "Общо взето сам си си отговорил - операторите и Германос са сигурните места. Но не бъркайте дистрибуторите на Глобул с магазините на Глобул. Като например 2be, за които СиМо писа по-горе. Това са мизерни фирмички, които злоупотребяват с името на Глобул, за да си продават боклуците. Иначе най-лоши впечатления имам от Jeff, Мобил свят и Time is money. "
Пича определено е в час с телефоните. :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 26 сеп 2006 15:44

Вчера гледах една оферта на "Beep" за К750 за 380лв! Вярно че е с договор за една година но таксата е 5лв значи става 440лв за 1 година но имаш 100мин към 3 номера на Глобул,мисля че не е лоша оферта.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 26 сеп 2006 16:25

380 ги има и с карти на мтел,ама са ени договори ени л..... и отделно сам забелязал че на примоция са най-смотаните телефони.Иначе телефона дето влезе в пералнята +2 на мои колеги бяха от Джеф с сичко в тях и оригинална батерия която държеше седмица и половина.Ама Самсунга на колешката нямаше половината работи и батерията съкс а ги взехме заедно.Маи наистина трябва да видя цената в Германос и от там.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 26 сеп 2006 16:38

Rabbit_TDI написа:.Маи наистина трябва да видя цената в Германос и от там.

439лв е в Германос цената на апарата ! Което според мен означава че Jeff просто изпада от играта понеже и аз съм чувал че са големи измамници!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 26 сеп 2006 19:30

Лошо.В Германос казаха че вече го нямали тоз телефон :cry: .Намерих в нета вносителя и ще се обадя там направо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”