п.с. аз от мобил свят 3 телефона съм купувал и нямат проблем още
От каде да си купя GSM?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Miki написа:Хм, откъде да си купиш не ща да ти препоръчам, но откъде не бих си купил ще ти кажа - Jeff, 2be, Мобилен свят, Time is money ...
Имах познат в последната - разкомплектоват телефоните, слагат китайски батерии, а оригиналните после ги продават отделно. Продават и стари телефони със сменени капаци. За Джеф съм чувал също подобни работи. От Мобилен свят също имам познати дето са недоволни. От фирмата ни дадоха служебни Нокия 6100 на всички (по принцип доста здрав модел) купени от 2be - моя два пъти ходи на ремонт с един и същи дефект (всяко 4-5 обаждане не може да го приеме) и го връщат в същото състояние - уж го тествали и му нямало нищо, а той пак така. На колега пък престана да му звъни - кара само на вибрация ...С две думи гола вода са.
Еми ти не ми остави избор аз не трябва да си зимам телефон начи.Или от магазинчето на кваралното газе дето ги зима също от тях
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Намери познат, за да не ти пробутат нещо кофти и да имаш реална гаранция, а не само на хартия.
Мой колега имаше T630, сега е с K700 - и двата от Мобилен свят, и двата с кофти батерии - карат по 2 (макс 3) дни и то още като нови бяха така.
Прочети тук - http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... %EF%FF+GSM писаното от Ilian359
цитирам - "Общо взето сам си си отговорил - операторите и Германос са сигурните места. Но не бъркайте дистрибуторите на Глобул с магазините на Глобул. Като например 2be, за които СиМо писа по-горе. Това са мизерни фирмички, които злоупотребяват с името на Глобул, за да си продават боклуците. Иначе най-лоши впечатления имам от Jeff, Мобил свят и Time is money. "
Пича определено е в час с телефоните.
Мой колега имаше T630, сега е с K700 - и двата от Мобилен свят, и двата с кофти батерии - карат по 2 (макс 3) дни и то още като нови бяха така.
Прочети тук - http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... %EF%FF+GSM писаното от Ilian359
цитирам - "Общо взето сам си си отговорил - операторите и Германос са сигурните места. Но не бъркайте дистрибуторите на Глобул с магазините на Глобул. Като например 2be, за които СиМо писа по-горе. Това са мизерни фирмички, които злоупотребяват с името на Глобул, за да си продават боклуците. Иначе най-лоши впечатления имам от Jeff, Мобил свят и Time is money. "
Пича определено е в час с телефоните.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
380 ги има и с карти на мтел,ама са ени договори ени л..... и отделно сам забелязал че на примоция са най-смотаните телефони.Иначе телефона дето влезе в пералнята +2 на мои колеги бяха от Джеф с сичко в тях и оригинална батерия която държеше седмица и половина.Ама Самсунга на колешката нямаше половината работи и батерията съкс а ги взехме заедно.Маи наистина трябва да видя цената в Германос и от там.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”