въпрос за масло

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

въпрос за масло

Мнениеот hristian37 » Вто 26 сеп 2006 18:22

от 3месеца съм дистрибутор на испанските масла KRAFFT-но никой не е чувал нищо за тях та някой има ли отзиви за тях освен 4е са яко скъпи? :?:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 26 сеп 2006 19:03

я дай някакво инфо за цени и характеристики :)

иначе нищо не съм чувал, ни добро, ни лошо :) Предполагам, че са испанската "Приста" :)

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 26 сеп 2006 19:04

добре де, хубаво си дистрибутор - не е ли редно ти да ни осветлиш за качествата на тези масла ? все пак , щом си станал дистрибутор, би трябвало поне да имаш някаква представа какво предлагаш.... а това скъпи ли са или не ами всеки влак си има пътници за един са скъпи, за друг са поносими, за трети са супер..... ето сега имаш възможност да им направиш реклама, за пуснеш мухата на този - онзи, да обещаеш отстъпка ( при това сериозна :wink: ) на всички в клуба и по този начин да понаправиш къде оборот , къде парички...... :lol: :lol: Хаиде сега , твой ред е да се изявиш .... 8) :D

Последна промяна от juve на Вто 26 сеп 2006 20:26, променено общо 1 път.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 26 сеп 2006 19:21

колеги утре ще ви напиша характеристиките и цените - отстъпка дори и аз не ползвам - шефовете са много стиснати- отстъпка дават само на варел 208Л

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 26 сеп 2006 19:35

hristian37 написа:отстъпка дори и аз не ползвам

:oops

нещо са се объркали хората ...

незнам каква ви е политиката, но само да спомена, че като ходят търговски представители при мои приятели с бензиностанции примерно, се говори за отстъпки до 50% от клиентсакта цена ...

та в този ред на мисли, май няма да ви се наложат продуктите много :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 26 сеп 2006 20:29

http://www.krafft.es/ Буено!Хола мучачос!Еста лубрика еспаньола!Муй буен,амигос!Грасиас пер атенсион! Аста ла виста! Буенас ночас! :D mhihi :drinking: :drinking:Един сериозен производител би трябвало да има в продуктовата си листа масла с вискозитет 0w30!Като гледам от сайта-маслата не са им май основен асортимент! :| :|

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 26 сеп 2006 21:29

веселин написа:http://www.krafft.es/ Буено!Хола мучачос!Еста лубрика еспаньола!Муй буен,амигос!Грасиас пер атенсион! Аста ла виста! Буенас ночас! :D mhihi :drinking: :drinking:Един сериозен производител би трябвало да има в продуктовата си листа масла с вискозитет 0w30!Като гледам от сайта-маслата не са им май основен асортимент! :| :|

да прав си освен с масла КРАФФТ се занимават( и аз) с автокозметика, препарати за автомифки, греси, добавки и др, но най-ме изуми шпрея за вериги
:shock :shock :shock с който зимата си напръскваш гумите и ставаш кат МТЛБ(така пише в инструкциите за ползване аз лично не вярвам)и шпрея за спукани гуми :shock :shock :shock тои си има маркуче което се завива на винтила пръска се чака се 5мин и се помпа и си готов(пак не го вярвам).Иначе наши клиенти има по цялата, стране каде не бях-утре заминавам с 12 варела(щото изпълнявам и длъжността шофьор)за Елин Пелин, Пазарджик,Пещера, Казанлък и Свиленград-София за командировъчни от 6лв -пък после се чудите защо и аз не ползвам отстъпка :?: :?: :?: а и да допълня колегата дето каза че ще направя пари -мойта далавера е 3% само от тубите по 4и 5Л от варелите далавера нямам и масло 0W30 има но докато аз работя там не е продавано

Последна промяна от hristian37 на Вто 26 сеп 2006 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 26 сеп 2006 21:33

Тоя спрей след 15 20 мин отминава...

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 27 сеп 2006 19:38

за командировъчни от 6лв -пък после се чудите защо и аз не ползвам отстъпка Question Question Question а и да допълня колегата дето каза че ще направя пари -мойта далавера е 3% само от тубите по 4и 5Л от варелите далавера нямам и масло 0W30 има но докато аз работя там не е продавано

Офф колега 8) не знам защо , обаче все излиза ,че ти намирам кусури или се заяждам с тебе ( и то пак за масла) ...... а после пиша обяснения :oops: Изказването ми по нагоре беше чисто шеговито, нямам намерение да ти гледам в "канчето" нито да те упреквам за някакви пари .. все пак всички работим за пари , кой за повече, кой за по малко така че..... давах ти шанс да развиеш рекламна кампания :)

Тоя спрей след 15 20 мин отминава...

то ако те изкара 20 мин си е далавера - бая участък ще "прецапаш" за това време ... 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”