въпрос за масло
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос за масло
от 3месеца съм дистрибутор на испанските масла KRAFFT-но никой не е чувал нищо за тях та някой има ли отзиви за тях освен 4е са яко скъпи? 

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
добре де, хубаво си дистрибутор - не е ли редно ти да ни осветлиш за качествата на тези масла ? все пак , щом си станал дистрибутор, би трябвало поне да имаш някаква представа какво предлагаш.... а това скъпи ли са или не ами всеки влак си има пътници за един са скъпи, за друг са поносими, за трети са супер..... ето сега имаш възможност да им направиш реклама, за пуснеш мухата на този - онзи, да обещаеш отстъпка ( при това сериозна
) на всички в клуба и по този начин да понаправиш къде оборот , къде парички......
Хаиде сега , твой ред е да се изявиш ....

Последна промяна от juve на Вто 26 сеп 2006 20:26, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:отстъпка дори и аз не ползвам

нещо са се объркали хората ...
незнам каква ви е политиката, но само да спомена, че като ходят търговски представители при мои приятели с бензиностанции примерно, се говори за отстъпки до 50% от клиентсакта цена ...
та в този ред на мисли, май няма да ви се наложат продуктите много

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.krafft.es/ Буено!Хола мучачос!Еста лубрика еспаньола!Муй буен,амигос!Грасиас пер атенсион! Аста ла виста! Буенас ночас!
Един сериозен производител би трябвало да има в продуктовата си листа масла с вискозитет 0w30!Като гледам от сайта-маслата не са им май основен асортимент!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:http://www.krafft.es/ Буено!Хола мучачос!Еста лубрика еспаньола!Муй буен,амигос!Грасиас пер атенсион! Аста ла виста! Буенас ночас!![]()
![]()
![]()
Един сериозен производител би трябвало да има в продуктовата си листа масла с вискозитет 0w30!Като гледам от сайта-маслата не са им май основен асортимент!
![]()
да прав си освен с масла КРАФФТ се занимават( и аз) с автокозметика, препарати за автомифки, греси, добавки и др, но най-ме изуми шпрея за вериги

Последна промяна от hristian37 на Вто 26 сеп 2006 21:35, променено общо 1 път.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
за командировъчни от 6лв -пък после се чудите защо и аз не ползвам отстъпка Question Question Question а и да допълня колегата дето каза че ще направя пари -мойта далавера е 3% само от тубите по 4и 5Л от варелите далавера нямам и масло 0W30 има но докато аз работя там не е продавано
Офф колега

Тоя спрей след 15 20 мин отминава...
то ако те изкара 20 мин си е далавера - бая участък ще "прецапаш" за това време ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”