stypkata написа:nasko rs написа:Възможно ли е да са ти сменили скоростната кутия?
Леле не вярвам.Колата беше при тях 1ч-1.5ч.Нещо дребно ще да е...
А трябва да вярваш.....но не на BG майсторите!
stypkata написа:nasko rs написа:Възможно ли е да са ти сменили скоростната кутия?
Леле не вярвам.Колата беше при тях 1ч-1.5ч.Нещо дребно ще да е...
ktamen написа:Възможно ли е съединителя да не отлепя напълно? Къде зацепва, като е долу педала или като е горе?Може ли да се натегне малко жилото?
ivcho_86 написа:Дробре!
Започни с това разкачи лостчетата преди пръта на кутията и пробвай от там да включваш хода му е нагоре на долу аксиялно и наляво и дясно ,като към купето са предните R 1 3 5 a кум мотора са 2 и 4 .Ръгай там и пиши как върви!
mariovasi написа:ktamen написа:Това, че е износен съединителя няма връзка с трудното превключване.
Дали...
При мен първа и задна влизаха трудно ,до невъзможно влизане на задна с течение на времето.
Смених съединител остана старото жило и всичко се оправи.
ktamen написа:Това, че е износен съединителя няма връзка с трудното превключване.
Къде отделя, долу или горе. Ако е горе - добре, но ако е долу прегледайте добре жилото дали не е блокирано нещо. Вероятността да съм прав е малка, но проверката е елементарна.
ivcho_86 написа:Дробре!
Започни с това разкачи лостчетата преди пръта на кутията и пробвай от там да включваш хода му е нагоре на долу аксиялно и наляво и дясно ,като към купето са предните R 1 3 5 a кум мотора са 2 и 4 .Ръгай там и пиши как върви!
А това, което е написал да проверите колегата - проверихте ли го?
ktamen написа:Сигурен ли си, че при смяната на съединителя (какво по-точно смени?) не си натегнал жилото?
stypkata написа:ktamen написа:Сигурен ли си, че при смяната на съединителя (какво по-точно смени?) не си натегнал жилото?
Стана малко объркано- сменил съм съединителя на моя голф,а тоя на приятеля ми,за кого е темата не е сменян а е в края на живота си .Той е със саморегулиращо ,а аз съм с обикновено абе...Не трябваше да намесвам и моя голф
ktamen написа:Сигурен ли си, че при смяната на съединителя (какво по-точно смени?) не си натегнал жилото?
mariovasi написа:ktamen написа:Това, че е износен съединителя няма връзка с трудното превключване.
Дали...
При мен първа и задна влизаха трудно ,до невъзможно влизане на задна с течение на времето.
Смених съединител остана старото жило и всичко се оправи.
kraskko написа:имах сходен проблем на моя голф,оправих го с регулиране на скоростния лост.ако си с лостова система,свали кожата на лоста на ябълката има болт(шестограм номер 4).разхлаби го и върти лоста,виж дали ще има промяна във включването,ако има въриш докато започнат да влизат предавките като преди.
п.п. на мен не ми включваше 1и3ск. дано съм бил полезен.поздрави и успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта