popeye написа:препоръчвам с 2 ръце, мойте коли само там ходят и разход над 11 в София никога не съм имал
Съгласен съм да отида там за реглаж, ама ако ми даде над 11 градско ще ми платят ли реглажа + горивото ?

popeye написа:препоръчвам с 2 ръце, мойте коли само там ходят и разход над 11 в София никога не съм имал
popeye написа:За газта е много важна степента на сгъстяване(съответно и компресията) - колкото по-висока > толкова по-добър вървеж и малък разход.
При ААМ степента на сгъстяване е 9.5, но с оригиналния вал. С вала от РВ степента пак е 9.5 но компресията е паднала доста(предполагам под 10).
На второ място БРЦ - неземен боклук, потърси Ловато или Ренцо-Ланди с малък диаметър и ще се родиш. Преди време от колега взех изпарител "Landi Renzo EC 04"
, смених комплект мембрани и го монтирах на пасат с АБС мотор. Незнам дали ще ми повярваш но разхода е 9.5 в София.
stefan4o написа:Йоанчо, какъв е размерът на дифузьора на плочката на газовото?
muns61 написа:Попай, пишеш неземни измишльотини за БРЦ - то.
joker написа:muns61 написа:Попай, пишеш неземни измишльотини за БРЦ - то.
Не само за BRC ами и за компресията![]()
![]()
![]()
BRC са Мерцедесите на газовите(собствен опит!)....а смяната на вала(отваряне на изпускателния клапан по-късно) има за цел да увеличи компресията...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта