Днес се сблъсках с поредния идиот на пътя с едно старо Ауди комби, който с напълно ясно съзнание щеше да ме отнесе на пешеходна пътека до тунела на метростанция "Мусагеница". Вероятно щях да си замълча въпреки това, че едвам газейки в дълбок сняг се опитах да се възползвам от предимството си на пътека "зебра", от която естествено нищо не се виждаше, но всеки, който минава с колата си ежедневно там, знае, че я има, още повече че има и знак за такава. Типът обаче ме изкара извън нерви, защото не само че не даде индикация, че ще намали, ами започна и да ми свири с клаксона и да ми ръкомаха, в резултат на което закономерно получи един юмрук по страничното предно стъкло

. След това спря на средата на пътя с явната идея случката да има продължение, но като видя че и аз се отправих към вратата му, ме попита можел ли да тръгне вече, защото "ПРЕЧЕЛ НА ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО" (цитирам!)

Значи идеята му да ме прегази е била с цел да не пречи на останалите участници в движението, представяте ли си!!! Да уточня - не се хваля, нито давам модел за поведение на потребителите на форума, знам, че тук не се толерира агресивното отношение и принципно не съм такъв човек, но накрая някой идиот ще изтегли късата клечка и ще има шоу...

Извинявам се за този пост на модераторите, но го правя само с цел да предупредя колегите да бъдат особено внимателни и като пешеходци, всички знаем колко нещастни случаи вече има и с прегазени пешеходци...