това е на предните седалки които още не са изпрани

а това са задните които днес монтирах
freestyler911 написа:Никоя автомивка или перяща прахосмукачка няма да ги изпере както с топла вода и препарат и след това с маркуча докато не излезе препарата напълно и не текне чиста вода. След като изсъхнат все едно сядаш в нов диван , едно меко , седалките сякаш са станали по бухнали и мирише хубаво ... мечта!
веселин написа:...
freestyler911 написа:веселин написа:...
Не! Сигурен съм ,че просто няма начин тая смукачка да изсмуче всичко до дъно от седалката. Като я подкараш да я накиснеш с препарат и топла вода , ама да я накиснеш да тече от нея (естествено извън автомобила) просто натисни с ръце по дунапрена , и виж колко пъти ще киснеш и изстискваш докато текне бистра вода.... НЯМА такава прахосмукачка да я свърши тая работа!
vw123 написа:Аз си изпрах стария салон на Бората на рака, така както си беше в колата и изсъхна още същия ден. Наистина започнах в 11 и към 3 на обед бях готов и с вратите. Откачиха ми се ръцете но резултата беше много добър. Сега ме очаква отново тази процедура понеже смених салона с Recaro но този път ще ги сваля а не да се гърча вътре. Най добре си го направи сам за да знаеш какво е свършено.
веселин написа:...колко е дебел дунапрена на една седалка...
freestyler911 написа:веселин написа:...колко е дебел дунапрена на една седалка...
На облегалката е тънък , не повече от 4 сантиметра. Долу на седалката е около 10-15 сантиметра максимум.
И да се напъваш с тая смукачка аз като съм видял че половин час тече кафе нова бразилия от тези седалки и 3 пъти чакам 120 литров бойлер за изплакване ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 65 госта