Айде честита ни Европа!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
bbaev написа:ами да, One, спираше ме примерно идеята да платя 600 лева зелена карта... Освен това преминаването на границата ще става по съвсем друг начин от досегашния (виж поста ми по-горе).
аха
зелената карта те спирала, че скъпа а? , ми догодина ще платиш толкова ама ще и викаш гражданска отговорност (колата ти е гражданин ако не знаеш , ама ти не си:) )
а ппрез сърбия как мислиш , че ще минеш примерно??? само като си покажеш тескерето на европеец ли ?да ама ще ти кажат да си смениш паспорта, и шофьорската книжка и талона на колата...... смях.......
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bbaev написа:между другото, както каза Cherepaha по-горе, това, че в платформата на всички политически сили, които ни управляват в момента (с едно-единствено изключение) е заложено като основна цел приемането ни в ЕС и ние сме гласували за тях (кой за едните, кой за другите), това не означава ли автоматично, че сме съгласни?
то попринцип е така, ама при положение,че около 40% от българите не гласуваха на последните парламентарни избори??
Знам, какво ще ми отговорите - "щом не са гласували, няма нужда да ги питаме дали са за EU"
Ами то по тази логика защо въобще я има тази "опция" - референдум, след като няма нужда от него понеже сме гласували за управляващите и това автоматично означава, че сме съгласни с техните решения.
Аз се сещам за три момента когато можеше да се направи референдум ама не се направи
І - затварянето на 4 блока на АЕЦ - Унгария и (Чехия ако не се лъжа)
ІІ - Приемане в НАТО - кой-ли-не
ІІІ - Приемане в EU - кой-ли-не
Защо го има тоя референдум тогава???
По въпроса - Хората от ЕС си имат изисквания и критерий, които се постигат с много труд. Който го мързи да работи - ще спи под мостовете - това е. ЕС не е благотворително дружество което дава пари на бедните. Има хора които ги е страх,че няма да се справят в новите условия и са против приемането защото сега им е гот. За такива хора казвам "Търси си работа ама гледа да не я срещне". А в България има много такива - МЪРЗЕЛИВИ
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
One написа: зелената карта те спирала, че скъпа а? , ми догодина ще платиш толкова ама ще и викаш гражданска отговорност
ами съжалявам, но няма да се съглася, че ще платя пак толкова - не мисля, че ще платя повече от 150, макс 200 лева гражданска - това е 3 пъти по-малко, а ще важи както за БГ, така и за ЕС. но айде стига дребни заяждания. въобще, One, прави ми впечатление, че ти си може би най-черногледия човек у форумо. шо така бе човек?!
bbaev написа: ами съжалявам, но няма да се съглася, че ще платя пак толкова - не мисля, че ще платя повече от 150, макс 200 лева гражданска - това е 3 пъти по-малко, а ще важи както за БГ, така и за ЕС. но айде стига дребни заяждания. въобще, One, прави ми впечатление, че ти си може би най-черногледия човек у форумо. шо така бе човек?!
ооооооо ще патиш колкото ти кажат, не колкото ти си мислиш че искаш да платиш, и не е дребно заяждане , а обективни факти

иначе, кое те кара да мислиш , че съм черноглед ? щот истината боли ли ? щот не е розова ли ?:)
хахахахахаха в дълбка заблуда си

хехехехехе
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
One написа: щот истината боли ли ?![]()
Коя истина? твоята истина? айде, няма нужда наистина да влизаме в някакви дребни спорчета. Нито ти, нито аз сме политици, или някакви експерти по тези теми. всъщност не знам за теб де. ако си - шапка ти свалям и си посипвам главата с пепел. но от повечето ти постове наистина оставам с впечатление, че винаги си прекалено краен спрямо всичко, което се случва в държавата. това си е твое право, разбира се, в никакъв случай не си мисли, че те съдя или упреквам за това.
EDIT: и виж тук - http://benimaks.dir.bg/_wm/news/news.ph ... 25&dflid=3
Последна промяна от Bob.Baev на Сря 27 сеп 2006 14:26, променено общо 1 път.
Стиви Джи написа:
Обективни факти са нещата, които са се случили, а не тези, които ще се случат според теб. И кое ти дава основание да смяташ всички, които имат различно от теб мнение за късогледи?
"не питай старило , а патило" требе ли да му правя разбор какво значи, за да разбереш, трябва ли топлата вода и колелото да се преткриват ??? и защо късоглед ли , ми защото като ти наврат нещо и ти кажат те това е бяло , ти не го гледаш какво е , а викаш да бяло е

ей такива работи
ма какво се разправяме ние точно ? хорато са го решили , догодина сите европейци заедно
добро зло , кай кавото - нашло

Стиви Джи написа:Ами не. Ти го гледаш черно-бяло, аз го гледам цветно. А по стечение на обстоятелствата съм доста добре запознат с това какво е Европейски съюз и знам за себе си много добре какво да очаквам - както добро, така и лошо, т.е. нямам нужда някой де ми завира в лицето каквото и да било.
виж сега, абсолютно грешно си ме разбрал
не съм против ЕС, против начина по който се взема и налага това решение . против това съм , че нокой не кава на хората какво наистина ги чака - пюсовете и минустите, ами се втълпява само едно и също - ЕС е панацея. Щяло да спре корупцията и да наложи контрол -да потекат пари и такива глупости. Ей против това съм, Че хората мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците .....
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Стига с тази суха политика .
Нас като автомобилен форум ни влече сега да се юрнем към ЕС за свежи автомобили.
www.mobile.de
www.autoscout24.de
www.quoka.de
www.ebay.de

Нас като автомобилен форум ни влече сега да се юрнем към ЕС за свежи автомобили.
www.mobile.de
www.autoscout24.de
www.quoka.de
www.ebay.de

Последна промяна от L&R на Сря 27 сеп 2006 15:02, променено общо 1 път.
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа: виж сега, абсолютно грешно си ме разбрал
не съм против ЕС, против начина по който се взема и налага това решение . против това съм , че нокой не кава на хората какво наистина ги чака - пюсовете и минустите, ами се втълпява само едно и също - ЕС е панацея. Щяло да спре корупцията и да наложи контрол -да потекат пари и такива глупости. Ей против това съм, Че хората мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците .....
Много точно казано!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”