Айде честита ни Европа!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 27 сеп 2006 13:03

ами да, One, спираше ме примерно идеята да платя 600 лева зелена карта... Освен това преминаването на границата ще става по съвсем друг начин от досегашния (виж поста ми по-горе).

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 27 сеп 2006 13:19

bbaev написа:ами да, One, спираше ме примерно идеята да платя 600 лева зелена карта... Освен това преминаването на границата ще става по съвсем друг начин от досегашния (виж поста ми по-горе).

аха
зелената карта те спирала, че скъпа а? , ми догодина ще платиш толкова ама ще и викаш гражданска отговорност (колата ти е гражданин ако не знаеш , ама ти не си:) )
а ппрез сърбия как мислиш , че ще минеш примерно??? само като си покажеш тескерето на европеец ли ?да ама ще ти кажат да си смениш паспорта, и шофьорската книжка и талона на колата...... смях.......

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Сря 27 сеп 2006 13:49

bbaev написа:между другото, както каза Cherepaha по-горе, това, че в платформата на всички политически сили, които ни управляват в момента (с едно-единствено изключение) е заложено като основна цел приемането ни в ЕС и ние сме гласували за тях (кой за едните, кой за другите), това не означава ли автоматично, че сме съгласни?

то попринцип е така, ама при положение,че около 40% от българите не гласуваха на последните парламентарни избори??
Знам, какво ще ми отговорите - "щом не са гласували, няма нужда да ги питаме дали са за EU"
Ами то по тази логика защо въобще я има тази "опция" - референдум, след като няма нужда от него понеже сме гласували за управляващите и това автоматично означава, че сме съгласни с техните решения.
Аз се сещам за три момента когато можеше да се направи референдум ама не се направи
І - затварянето на 4 блока на АЕЦ - Унгария и (Чехия ако не се лъжа)
ІІ - Приемане в НАТО - кой-ли-не
ІІІ - Приемане в EU - кой-ли-не
Защо го има тоя референдум тогава???
По въпроса - Хората от ЕС си имат изисквания и критерий, които се постигат с много труд. Който го мързи да работи - ще спи под мостовете - това е. ЕС не е благотворително дружество което дава пари на бедните. Има хора които ги е страх,че няма да се справят в новите условия и са против приемането защото сега им е гот. За такива хора казвам "Търси си работа ама гледа да не я срещне". А в България има много такива - МЪРЗЕЛИВИ

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 27 сеп 2006 14:04

One написа: зелената карта те спирала, че скъпа а? , ми догодина ще платиш толкова ама ще и викаш гражданска отговорност

ами съжалявам, но няма да се съглася, че ще платя пак толкова - не мисля, че ще платя повече от 150, макс 200 лева гражданска - това е 3 пъти по-малко, а ще важи както за БГ, така и за ЕС. но айде стига дребни заяждания. въобще, One, прави ми впечатление, че ти си може би най-черногледия човек у форумо. шо така бе човек?!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 27 сеп 2006 14:14

bbaev написа: ами съжалявам, но няма да се съглася, че ще платя пак толкова - не мисля, че ще платя повече от 150, макс 200 лева гражданска - това е 3 пъти по-малко, а ще важи както за БГ, така и за ЕС. но айде стига дребни заяждания. въобще, One, прави ми впечатление, че ти си може би най-черногледия човек у форумо. шо така бе човек?!

ооооооо ще патиш колкото ти кажат, не колкото ти си мислиш че искаш да платиш, и не е дребно заяждане , а обективни факти :)
иначе, кое те кара да мислиш , че съм черноглед ? щот истината боли ли ? щот не е розова ли ?:)
хахахахахаха в дълбка заблуда си ;) просто съм реалист , ходя по земята и гледам по далеч от носа си :)
хехехехехе

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 27 сеп 2006 14:22

One написа: щот истината боли ли ? :)

Коя истина? твоята истина? айде, няма нужда наистина да влизаме в някакви дребни спорчета. Нито ти, нито аз сме политици, или някакви експерти по тези теми. всъщност не знам за теб де. ако си - шапка ти свалям и си посипвам главата с пепел. но от повечето ти постове наистина оставам с впечатление, че винаги си прекалено краен спрямо всичко, което се случва в държавата. това си е твое право, разбира се, в никакъв случай не си мисли, че те съдя или упреквам за това.

EDIT: и виж тук - http://benimaks.dir.bg/_wm/news/news.ph ... 25&dflid=3

Последна промяна от Bob.Baev на Сря 27 сеп 2006 14:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 27 сеп 2006 14:25

One написа: а обективни факти :)

Обективни факти са нещата, които са се случили, а не тези, които ще се случат според теб. И кое ти дава основание да смяташ всички, които имат различно от теб мнение за късогледи?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 27 сеп 2006 14:33

Стиви Джи написа:
Обективни факти са нещата, които са се случили, а не тези, които ще се случат според теб. И кое ти дава основание да смяташ всички, които имат различно от теб мнение за късогледи?

"не питай старило , а патило" требе ли да му правя разбор какво значи, за да разбереш, трябва ли топлата вода и колелото да се преткриват ??? и защо късоглед ли , ми защото като ти наврат нещо и ти кажат те това е бяло , ти не го гледаш какво е , а викаш да бяло е :)
ей такива работи
ма какво се разправяме ние точно ? хорато са го решили , догодина сите европейци заедно
добро зло , кай кавото - нашло :) :) :)

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 27 сеп 2006 14:40

Ами не. Ти го гледаш черно-бяло, аз го гледам цветно. А по стечение на обстоятелствата съм доста добре запознат с това какво е Европейски съюз и знам за себе си много добре какво да очаквам - както добро, така и лошо, т.е. нямам нужда някой де ми завира в лицето каквото и да било.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 27 сеп 2006 14:48

Стиви Джи написа:Ами не. Ти го гледаш черно-бяло, аз го гледам цветно. А по стечение на обстоятелствата съм доста добре запознат с това какво е Европейски съюз и знам за себе си много добре какво да очаквам - както добро, така и лошо, т.е. нямам нужда някой де ми завира в лицето каквото и да било.

виж сега, абсолютно грешно си ме разбрал
не съм против ЕС, против начина по който се взема и налага това решение . против това съм , че нокой не кава на хората какво наистина ги чака - пюсовете и минустите, ами се втълпява само едно и също - ЕС е панацея. Щяло да спре корупцията и да наложи контрол -да потекат пари и такива глупости. Ей против това съм, Че хората мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците .....

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 27 сеп 2006 14:54

... и в крайна сметка начинът по който ни приемат е доста по-положителен от това, което лично аз очаквах.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 27 сеп 2006 14:55

Стиви Джи написа:... и в крайна сметка начинът по който ни приемат е доста по-положителен от това, което лично аз очаквах.

Да, дет се вика надминаха очакванията на народа :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 27 сеп 2006 15:01

Стига с тази суха политика .
Нас като автомобилен форум ни влече сега да се юрнем към ЕС за свежи автомобили.

www.mobile.de
www.autoscout24.de
www.quoka.de
www.ebay.de

:twisted: mhihi :twisted:

Последна промяна от L&R на Сря 27 сеп 2006 15:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 27 сеп 2006 15:02

L&R написа:Стига с тази суха политика .

Ми да я полеем :drinking: :lol:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 27 сеп 2006 15:08

One написа: виж сега, абсолютно грешно си ме разбрал
не съм против ЕС, против начина по който се взема и налага това решение . против това съм , че нокой не кава на хората какво наистина ги чака - пюсовете и минустите, ами се втълпява само едно и също - ЕС е панацея. Щяло да спре корупцията и да наложи контрол -да потекат пари и такива глупости. Ей против това съм, Че хората мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците .....

Много точно казано! :respect

Върни се в “ОФФ-Топик - други”