проблем с нагревателя задно стъкло Golf 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Asakov
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с нагревателя задно стъкло Golf 4

Мнениеот Asakov » Нед 29 яну 2012 18:28

здравейте и от мен: аз също имам този проблем, но не е в кабелите!! половината от пистите на задният капак нагряват , а другата половина не!! има ли начин да отстраня този недостатък?

Потребителски аватар
su6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот su6an » Нед 29 яну 2012 21:32

stefan4o написа:Каква диагностика за реотан??? Вземаш един мултицет от пет лева и мериш :!: Има неща, които компютърът няма как да хване :beer

Не се заяждам колега, прав си, но искам да уточня нещо за да е полезно на начинаещите - когато става въпрос за автомобила (ниско напрежение и следователно голям ток) нищо не ви пречи да използвате и обикновена пробна лампа с ниска мощност (около 5W). :ihihih:

Потребителски аватар
su6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот su6an » Нед 29 яну 2012 21:36

Asakov написа:здравейте и от мен: аз също имам този проблем, но не е в кабелите!! половината от пистите на задният капак нагряват , а другата половина не!! има ли начин да отстраня този недостатък?

И по твоя прблем е писано доста. :търсачкаа , но внимавай кое мнение ще си избереш, че има малко неточности. Ако след търсенето не си наясно пиши ми на Л.С., че изместваме темата.

radoslav93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radoslav93 » Пет 25 окт 2019 10:02

Здравейте колеги! Аз имам малко странен проблем. След натискане на бутона за подгрява, светва в жълто, задното стъкло се изсушава, но ..чистачките се включват на макс докато подгрява работи и то само предните. Пробвах с друго копче същата работа

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”