проблем с нагревателя задно стъкло Golf 4
- Asakov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с нагревателя задно стъкло Golf 4
здравейте и от мен: аз също имам този проблем, но не е в кабелите!! половината от пистите на задният капак нагряват , а другата половина не!! има ли начин да отстраня този недостатък?
stefan4o написа:Каква диагностика за реотан??? Вземаш един мултицет от пет лева и меришИма неща, които компютърът няма как да хване
Не се заяждам колега, прав си, но искам да уточня нещо за да е полезно на начинаещите - когато става въпрос за автомобила (ниско напрежение и следователно голям ток) нищо не ви пречи да използвате и обикновена пробна лампа с ниска мощност (около 5W).

Asakov написа:здравейте и от мен: аз също имам този проблем, но не е в кабелите!! половината от пистите на задният капак нагряват , а другата половина не!! има ли начин да отстраня този недостатък?
И по твоя прблем е писано доста.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! Аз имам малко странен проблем. След натискане на бутона за подгрява, светва в жълто, задното стъкло се изсушава, но ..чистачките се включват на макс докато подгрява работи и то само предните. Пробвах с друго копче същата работа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”