Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Верно не бях палил от 4 дена но все се надявах да се представи по добре както миналата година
Каква марка беше ? Моя Монбат тази сутрин запали от първия път.
Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Верно не бях палил от 4 дена но все се надявах да се представи по добре както миналата година
ABSOLUT написа:vaiper 1 написа:И при нас хладно доста, ами има и вятар,запалих на газ добре, че акумулатора нов
Къде е това "при нас", на луната ли, както пише в местожителството ти ли?
Защо се правите на интересни, а просто не си напишете града
barezifranko написа:Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Adnan написа:barezifranko написа:Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Точно монбад, ама явно вече му е дошло времето.
Antracid написа:краи с печката от днес ток няма нафта замразнала час на смъртта 8:00![]()
![]()
Adnan написа:Точно монбад, ама явно вече му е дошло времето.
radi_nrj написа:
Вие тези акумулатори не ги ли зареждате? Моята онзи ден не запали, заредих си акумулатора и на следващия ден запали от 1/4. Сега всичко му е наред само дето му е малко рядък електролита което утре ще бъде коригирано с доливане на малко киселина.
radi_nrj написа:Вие тези акумулатори не ги ли зареждате? Моята онзи ден не запали, заредих си акумулатора и на следващия ден запали от 1/4. Сега всичко му е наред само дето му е малко рядък електролита което утре ще бъде коригирано с доливане на малко киселина.
Andonov написа:Акумулатор, ако е сдал багажа при кола, която се кара всеки ден, или през ден поне 20км, няма смисъл от зареждане.
Директно на вторични.
radi_nrj написа:В тоя ред на мисли занеси акумулатора в "Тристан 02" (Официален представител на Monbat за София) да ти го прегледат, че може да се окаже нещо дребно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта