Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Верно не бях палил от 4 дена но все се надявах да се представи по добре както миналата година
Каква марка беше ? Моя Монбат тази сутрин запали от първия път.
Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Верно не бях палил от 4 дена но все се надявах да се представи по добре както миналата година
ABSOLUT написа:vaiper 1 написа:И при нас хладно доста, ами има и вятар,запалих на газ добре, че акумулатора нов
Къде е това "при нас", на луната ли, както пише в местожителството ти ли?
Защо се правите на интересни, а просто не си напишете града

barezifranko написа:Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Adnan написа:barezifranko написа:Adnan написа:Мамка му и акумулатор, тази сутрин здаде багажа.
Точно монбад, ама явно вече му е дошло времето.

Antracid написа:краи с печката от днес ток няма нафта замразнала час на смъртта 8:00![]()
![]()

Adnan написа:Точно монбад, ама явно вече му е дошло времето.
radi_nrj написа:
Вие тези акумулатори не ги ли зареждате? Моята онзи ден не запали, заредих си акумулатора и на следващия ден запали от 1/4. Сега всичко му е наред само дето му е малко рядък електролита което утре ще бъде коригирано с доливане на малко киселина.
radi_nrj написа:Вие тези акумулатори не ги ли зареждате? Моята онзи ден не запали, заредих си акумулатора и на следващия ден запали от 1/4. Сега всичко му е наред само дето му е малко рядък електролита което утре ще бъде коригирано с доливане на малко киселина.
Andonov написа:Акумулатор, ако е сдал багажа при кола, която се кара всеки ден, или през ден поне 20км, няма смисъл от зареждане.
Директно на вторични.
студът му е...а ма..та знам ли като го заредя няма ли да ме остави някъде да викам неволята. radi_nrj написа:В тоя ред на мисли занеси акумулатора в "Тристан 02" (Официален представител на Monbat за София) да ти го прегледат, че може да се окаже нещо дребно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта