quattro^^ написа:Zlatina написа:Като цяло не оспорвам плюсовете на Ауди,просто казвам минусите.Естествено,много по комфортни и по голямо разнообразие на модели имат,но са си по-скъпи от към поддръжка.За мен 1 литър масло не е критерий,нито пък антифриз примерно.
Конкретно да си изясним въпроса с това "на сляпо"Утре ще отсъдим,заставаш на едно кръстовище и броиш колко "яйца" ще минат и колко Пасати техни набори.Не говоря за Б4 на двата модела.За б3 говоря.Утре вечер ще споделиш и ще отсъдим.От сега да ти кажа,в наше село има едно яйце и 5 Пасата Б3.
на сляпо защото за теб пасат б3 е най-здравата кола и всеки трябва да я има, е да ама невсеки ден карам такъв и да ти кажа хич не ме кефи за лична кола, за служебна става все още.сега истината е пасат има модел с комби и теглич в комбинация е с евтината поддръжка е перфектната селска работна кола и от там толкова разпространена...
ся без да броя мога да ти кажа че седаните на б3-ки ауди и пасат са почти на кантарпо бройки де
пък поддръжката хич не я намесвай карал съм ауди доста приятели карат ауди, даже може да си взема пак едно ауди куатро ако не намеря нещо което да е достатъчно добро та да ме откаже и цените са като на vw.
Колега, ти си почти наясно, какво търсиш. Разбрахме, че клониш към Ауди. Какво очакваш от нас, писалите в темата? Да ти кажем - не си купувай Ауди ли? Понякога подобни теми не мога да ги разбера - питат нещо, ама те предварително решили, какво да купят. Та накрая чак започват да убеждават писалите в темата, колко правилен избор са направили/ще направят. Ами успех в търсенето ти пожелавам на аудито. Аз хвърлих око на обявите в мобиле и карс.бг и нито едно ауди 80 не ми хвана окото (бензиново, дизелови не гледам).