Като стегне го къртя с крак( с кубинките )

hooligan_sk написа:MMX написа:Мивката добре, но на сутринта да не се окаже, че не мога да отворя никоя врата.
Зависи от колата честно казано. От Г4 и Б5 насам имат по-широки мъхести/платнени уплътнения и съвсем леко замръзват, ако изобщо замръзне. За предишните поколения е много лоша идея - замръзват мъжката
maxpayne написа:hooligan_sk написа:MMX написа:Мивката добре, но на сутринта да не се окаже, че не мога да отворя никоя врата.
Зависи от колата честно казано. От Г4 и Б5 насам имат по-широки мъхести/платнени уплътнения и съвсем леко замръзват, ако изобщо замръзне. За предишните поколения е много лоша идея - замръзват мъжката
Замръзват, замръзват, няма влизане после. Но откакто го ядох този си взех някакъв препарат за гумени уплътнения и ги пръскам след като съм мил колата - никакви проблеми вече.
hooligan_sk написа:Голф 4 набор 98 съм го мил и съм го оставял да нощува на -10, никакъв проблем сутринта, само съвсем леко задържане. Супърб мк1 набор 08, никакви проблеми с миене в студа. И двете коли се отварят без никакви проблеми покрити с лед и отгоре сняг... накратко - никога не са замръзвалиИмах по едно време Г3, а още си пазим Толедо Л1 - малко влага да има да замръзне и почва купона
maxpayne написа:hooligan_sk написа:Голф 4 набор 98 съм го мил и съм го оставял да нощува на -10, никакъв проблем сутринта, само съвсем леко задържане. Супърб мк1 набор 08, никакви проблеми с миене в студа. И двете коли се отварят без никакви проблеми покрити с лед и отгоре сняг... накратко - никога не са замръзвалиИмах по едно време Г3, а още си пазим Толедо Л1 - малко влага да има да замръзне и почва купона
Ами моя опит е следния - влизам с колата в мола, снега по нея хуууубаво се разтапя и добре просмуква по уплътненията. След час-два си тръгвам и паркирам навън, вече е към 8 вечерта. В 10 всичко е замръзнало изцяло, нито една врата не се отваря. Температурата не знам колко беше, но някъде между -10 и -15.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта