аха ясно...нали антифриза е против замръзване и се чудех,ако остане колата дълго време на минусови температури,дали тя сама не си го използва антифриза,за да не зъмръзне някоя част от двигателя..."Целта е да не замръзва охладителната система" хмм каква е тая охладителна система, в смисъл тя като загрее колата се пуска голямата перка отпред и тя охлажда,само тази перка ли е "охладителната система" или има и други неща ?
За съединителя ясно,мен ме интересуваше само за изклячването от скорост,защото обичам да го правя с цел пестене на гориво,даже на дълги растояния съм правил тестове,примерно набирам до 110 км и изключвам и чакам да падне до 80 км,после пак включвам на 5-та и давам 110 км и така се пести повече,отколкото,ако карам само на 5-та с 90 км примерно,таа в тая връзка да питам това каране (с изключване от скорост) "вреди" ли по някакав начин на автомобила,освен разбира се употребата на съединителя при постоянното включване и изключване от скорост.И само да добавя,че изключването от скорост го правя при подходящи условия,не при зимна обстановка

Аааа да и за веригите зимата да попитам,какви са нормалните цени,щото гледам,че има за 20 има и за 400 лева...и винаги ли се продават по 2 вериги,и нужно ли е да се слагат и 2-те при каране,или дори да се сложи само на 1 от задвижващите колела е достатъчно ?