Проблем със съединител на Голф 2 GTI 1985
Проблем със съединител на Голф 2 GTI 1985
Здравейте, имам проблем със съединителя на Голфа (GOLF 2, 1985 г. GTI, GZ-двигател). Съединителя започна да бускува преди няколко месеца и смених феродовия диск със чисто нов SACHS, a притискателния диск и маховика със втора употреба от една морга защото моите бяха в много лошо състояние, а не ми се даваха пари за нови.. Сега съединителя ми е малко по-добре при нормално каране не боксува, но като тръгна да изпреварвам и дам повече газ пак започва да боксува.. Дайте съвет какво да правя..
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Е не е ли най-добре като сменяш съединител , да смениш целия комплект без значение кое ти е износено или кое не?! Аз така направих за Г3 и съм много доволен! Вярно ,че е по скъпо но.. сега може да ти излезе повече ...
Като си сменяш накладките не си сменяш дисковете и барабаните заедно с тях, нали
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Re: Проблем със съединител на Голф 2 GTI 1985
Имам същия проблем - след смяна на феродов диск съединителя пак буксува.Как да разбера дали огледалния е заминал.
Съмнява ме да не съм затегнал малките ботлчета които завхащат диска докрай и да неможе да зацепи както трябва?
Съмнява ме да не съм затегнал малките ботлчета които завхащат диска докрай и да неможе да зацепи както трябва?
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със съединител на Голф 2 GTI 1985
hayabusa_gsxr написа:Имам същия проблем - след смяна на феродов диск съединителя пак буксува.Как да разбера дали огледалния е заминал.
Най вероятно е притискателя,но в много магазини приравняват няколко различни диска за един който е най евтин защото са с еднакъв размер и шлици и може и от там да е проблема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”