kris11 написа:Свещите за NGK BKURG6ET . Не знам какъв Бош са ти слагали, но вяра на Бош нямам = менте.
Компресия се мери при свалени свещи с манометър. Другото е ала бала на стенд.
забележи при какви обороти го прави това прекъсване !! дали е при едни и същи.
Огледай на тъмно кабелите за свещите, ако трябва с пулверизатор пръсни с вода по тях да видиш дали няма промяна - прекъсване. Палеца и капачката , които си сменял отговарят ли по номерация на оригиналните !!!
Така от дистанция е мн трудно за съветване.
Знам ,че от дистанция е много трудно ,но сме много далеч а и времето еееееееееее.......-( направо страхотно за пътуване)
В сервиза гарантираха ,че свещите отговарят за модела - питах ги специално - но вече не знам на кой и на какво да вярвам така ,че допускам и несъответствие. А при другите модели свещи пак си беше така .Мисля ,че свещите с които беше колата бяха NGK но не помня номерацията. Кабелите ги гледах на тъмно и то като е на газ така каза газаджията защото тогава съпротивлението е по-голямо и нямаше искри ,но не съм ги мокрил . Прекъсването го има при всякакви обороти но при по-високи от 2500 започва да не се усеща толкова много а при по рязко ускорение първо леко забива муцуна а после при самото набиране не се усеща прекъсване докато достигне равни обороти и започва , дори вече се появи прекъсване което е по едно от време на време но доста голямо все едно остава без ток за стотна от секундата и пак пали нищо не светва по таблото и не записва грешки . Като отнема газта колата след около2-3 секунди започва да намаля много стремително до спиране - (както като е изключена от контакт и спира на скорост) а като и подам газ дръпва много рязко и започва да се клати цялата направо е отвратително , след смяната на скорост също клати и при всяко отнемане на газ клатенето започва отново и отново , а като карам зад някой и не мога да го изпреваря и трябва непрекъснато да подавам и отнемам газта направо ми идва да взема брадвата и да се приключи , като тръгна да изпреварвам пък веднъж ускорява идеално а друг път е мудна и едва успява да се набере да изпревари като и отнема леко газта започва да набира по добре. Мислех да я карам в сервиз VW в Стара Загора дори ходих и взех телефона за записване на час , но мой приятели ми казаха ,че е сервиз като всички останали само разликата е ,че работят на петорно по-високи цени - направо вече ми се изчерпват идеите какво да правя .

Kris11 можеш ли да ми кажеш оригиналните номера на палец ,капачка ,кабели?