toshara написа:Колеги,вчера към обяд свалих акумулатора да го зареждам,днес след обяд вдигам капака и гледамИзбил антифриз от снадки,връзки и т.н. и всичко е мокро,в антифриз
А уж в системата има 2-3 бутилки "концентрат" от евтините(Carlo или нещо такова беше)...Извода за мен е да избягвате да купувате евтини антифризи...Дано не се е случило нещо лошо в блока,че там вече не знам как ще се оправям.
Предполагам за тези става въпрос http://www.cario.bg/. Не знаеш какво забъркват, защото те си бутилират всички продукти в евтини прозрачни ПВЦ бутилки (визирам в случая антифрийза), а не като в сайта им.
Избил антифриз от снадки,връзки и т.н. и всичко е мокро,в антифриз 
моя е от 3.50 бутилката марка незнам каква е ама сутринта беше на каша,отивам да го сменявам щото си еб....о мамата в тоя студ.
Жълт антифриз - около 5 лв за литър го купувах миналата зима
.Брат ми точно с него се наигра,интервюто в статията,както и строшения джип,за който се говори в статията,са негови.Понеже пуснах тази тема и в ОФФ Топик и там ми казаха,че едва ли не статията е с цел да рекламира Верила - никак не е така,според мен и те са същата боза като Приста и никога няма да си сипя какъвто и да е продукт на Верила в колата.