g.n.g написа:Нека и аз да си кажа:
1: Повечето от Вас които са писали, ползвали ли са тази услуга, или само са чували?
2: Всичко зависи от кърпата (предполагам)
3: На мен ми подариха (от Щатите) такъв препарат и 2 кърпи. Та и аз като повечето от Вас си казах:
"Никога няма да го изпробвам, защото ще ми иде боицата". Е да, ама се зачетох по няколко чужди теми,
попрегледах инструкцията и реших да пробвам. Ефекта беше уникален!!! Дории при много калните участъци
около калниците калта се разтвори и изчезна в кърпата! НЯМАХ НИТО ЕДНА ДРАСКОТИНА!
Казвам, че по-голямата част от ефекта е в кърпата защото се оказа, че е над 400 гр. на квадратен метър!
От там идва и ефекта на събиране на калта (предполагам).
Сега си поръчах по-голямо количество от препарата и от кърпите и мисля да захвърля водоструйката (имам 2),
четки, гъби и др. Ако някой мисли, че го лъжа нека се свърже с мен и аз лично на моята кола ще покажа какъв е
ефекта!
Поздрави.
Колега, разбирам предимствата на този метод, но кажи ми как ще бръкнеш под калниците и да свалиш всичката набита кал и пясък от там? Все пак водоструйката си остава незаменима за някои местенца. Пък и живеем в България, а всички знаем като завали малко какво мазало настава. Това е метод за почистване в Германия, където съм бил неведнъж и като завали дъжд, а ти караш зад някой, на стъклото ти се появява само чиста водица и само чистачките без да пръскаш си чистят идеално. Тук като караш зад някой, джама става

Поздрави.