Но щом си собственик на пункт за ГТП ми е ясна картинката, разбираемо е защо защитаваш келешите от горните етажи.
dlug написа:на мен ми казаха че само малкото се носи, големият стои при големият талон на колата (както съм писал по-напред в темата)
аз нося само само малкият
ДАНЧО написа:dlug написа:на мен ми казаха че само малкото се носи, големият стои при големият талон на колата (както съм писал по-напред в темата)
аз нося само само малкият
А досега спирали ли са те(имаше ли проблем).Защото на това малкото пунктираното няма никакъв печат , само едно подписче отдолу.
Shakez написа:Е, нормално е, ако приемем, че дупките са константна величина, а те не са, да нараства и нуждата от приходи, които не се внасят под формата на данък и винетки.
Аналогично и нуждата от приходи за ликвидиране на застрахователни претенции растат, а хората не правят застраховки.
Рекапитулацията е следната: Да се лепи стикер и за платен пътен данък на предния джам и да се спазват законите. В случай, че спрат водач на МПС без ГО, да го санкционират по начина предвиден в закона.
Иначе от тарикатлък до дупка и намаляващ брой на балъците, които да снасяме накрая няма да го има и лунния пейзаж.
kris11 написа:Shakez написа:Е, нормално е, ако приемем, че дупките са константна величина, а те не са, да нараства и нуждата от приходи, които не се внасят под формата на данък и винетки.
Аналогично и нуждата от приходи за ликвидиране на застрахователни претенции растат, а хората не правят застраховки.
Рекапитулацията е следната: Да се лепи стикер и за платен пътен данък на предния джам и да се спазват законите. В случай, че спрат водач на МПС без ГО, да го санкционират по начина предвиден в закона.
Иначе от тарикатлък до дупка и намаляващ брой на балъците, които да снасяме накрая няма да го има и лунния пейзаж.
Ей сега вече ме ядоса . Плащам си редовно пътен данък и какво ТЪПУИя кмет ми налива пари за палми дето изьмръзват зимата и налива пари на оранжерии да ги топлят. Миналата зима се срина покрива и вс.отиде по дяволите. В града не дупки я трапове дълбоки 30-40 см , дълги по 0,8- 1,5 м . широки по 1-2м . С Шарана ми е трудно да ги отбягвам /ако са по-малки минавам там дето леки автомобили затъват в тях.
Имам винетка и за какъв чеп ми е като само трапове и ями има?
За какво плащам данъци и винетка ? Отговор - за да може подлогата на мутрите да се вози на Мерцедес -поръчков. варна била европески град![]()
През крив макарон .На 1 век от Европа, с тия темпове скоро ще стане 1,5 века.
В петък взривиха 1 много свестен човек. Бог да го прости .Да почива в мир.
kris11 написа:Shakez написа:Е, нормално е, ако приемем, че дупките са константна величина, а те не са, да нараства и нуждата от приходи, които не се внасят под формата на данък и винетки.
Ей сега вече ме ядоса . Плащам си редовно пътен данък и какво ТЪПУИя кмет ми налива пари за палми дето изьмръзват зимата и налива пари на оранжерии да ги топлят. Миналата зима се срина покрива и вс.отиде по дяволите. В града не дупки я трапове дълбоки 30-40 см , дълги по 0,8- 1,5 м . широки по 1-2м . С Шарана ми е трудно да ги отбягвам /ако са по-малки минавам там дето леки автомобили затъват в тях.
Имам винетка и за какъв чеп ми е като само трапове и ями има?
За какво плащам данъци и винетка ? Отговор - за да може подлогата на мутрите да се вози на Мерцедес -поръчков. варна била европески град![]()
През крив макарон .На 1 век от Европа, с тия темпове скоро ще стане 1,5 века.
В петък взривиха 1 много свестен човек. Бог да го прости .Да почива в мир.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта