Вибрационен датчик???
Вибрационен датчик???
Здравейте, случвало ли се е на някой да има проблем с вибрационния датчик? На мен се случи в най- големия студ- какви са последствията според вас?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Вибрационен датчик???
За първи път чувам за вибрационен датчик в автомобил,но може да е на нещо друго,понеже не сте уточнил на редосеялка ли е монтиран или на сешоар за коса.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Датчик за детонации?
При по ниска температура горивото детонира при друго налягане (при какво ... не знам ... не разбирам баш от химия) ... натам ми тръгват разсъжденията.
При по ниска температура горивото детонира при друго налягане (при какво ... не знам ... не разбирам баш от химия) ... натам ми тръгват разсъжденията.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Детонационният датчик е закрепен на блока на двигателя.При увеличени вибрации, подава информация на контролера и той променя ъгъла на предварение на искрата в свещите.Има в доста теми писано за него,особенно за Nm с които се притяга към блока за да работи правилно.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Е извинявам се тогава за подвеждането винаги може да научи човек нещо ново 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladovelin написа:Детонационният датчик е закрепен на блока на двигателя.При увеличени вибрации, подава информация на контролера и той променя ъгъла на предварение на искрата в свещите.Има в доста теми писано за него,особенно за Nm с които се притяга към блока за да работи правилно.

К.Одаджийски написа:За първи път чувам за вибрационен датчик в автомобил,но може да е на нещо друго...
Вибрационния датчик се намира само в Х*й Лайн изпълненията, обикновено в пасажерската седалка, за подгряване на обекта до крайната дестинация

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”