Става дума за Голф 3, 1,8mi. Преди 1 месец загасна на пътя и не искаше да запали нито на газ, нито на бензин. Издърпаха ме, отидох в сервиз - казаха, че бил палец на дистрибуторната капачка - смениха свещи и капачка и запали. Но след това ме остави пак на пътя. Пак в сервиза ме издърпаха - уж я оправиха пак - казаха, че било от тоците нещо (не казаха какво) и си тръгнах. Така карах повече от седмица. Вчера я запалих на газ, много бързах, не изчаках да загрее - карах точно 1 км и я паркирах. След това не искаше да запали. Помислих, че е изпарителя - с 40 литра вряла вода го полях - оказа се, че не е. Издърпаха ме до нас. Сега не знам какво да я правя.
Не пали нито на газ, нито на бензин. Измерих бобината - ако съм я измерил правилно - здрава е. Измерих кабела, който излиза от бобината - и той е здрав. Измерих и кабелите при свещите един по един - и те уж са здрави. Казвам уж, защото не съм спец по меренето и може да съм сгрешил, че са наред. Но, според мен, съм ги измерил правилно.
Друго, което е, че като се опитвам да припалвам, в зависимост на какво се опитвам да запаля, мирише - или на газ или на бензин. Сега ми направи впечатление.
Дайте идеи какво може да е, защото в тези студове без кола не може, а пък и не мога да я запаля дори.

Акумулатора е здрав. Дава достатъчно ток