Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Re: Бисери от форума

Мнениеот vackooo » Вто 07 фев 2012 0:04

dangera написа:Колеги четох някъде,че мога да сложа задна броня от б4 на б3 ? какво ще ми трябва ?

passat_rs написа:
dangera написа: какво ще ми трябва ?

Броня mhihi

Потребителски аватар
Vw_polo_16v
Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
Двигател: AFH 1996 AQX 2000

Мнениеот Vw_polo_16v » Вто 07 фев 2012 16:02

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 07 фев 2012 19:42

Е този е гоУем!
gogata1982 написа:ако им върна документа който изтича, но е в състояние което няма да има хареса има ли глоба ? да обясня малко ,че така не е много ясно ...ламинирах си личната карта обаче при първото спиране от полиция ми казаха, че е забранено и я разламинирах ама с доста последствия ...

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Вто 07 фев 2012 21:38

stefan4o написа:... нарича се шизофрения. От такава ли страдаш? Щото за три мнения, три пъти си смени позицията :screwy

полиморфна, предполагам :063:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 08 фев 2012 2:06

BG_Golf4e написа:Според "АКТА", ако се запозная с момиче по интернет и тя си легне с мен, трябва ли да плащам авторски права на баща й? scare
Или само ако я споделя с приятели? mhihi :Mr Green Fun

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 09 фев 2012 21:30

vaiper 1 написа:Като ги купувате гледаите каучука да е с тъмен цвят,минусовите температури неги плащат,високите ги износват :wink: На пипане требва даса меки,там е разликата с всесезонните :D

mhihi mhihi mhihi
:bowdown :bowdown :bowdown
поредното дълбокомислено мнение на този потребител

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Чет 09 фев 2012 23:06

viewtopic.php?f=60&t=311489

Sunny написа:А имате ли палави съседки?
Мислех и аз да драсна две-три случки, но се сетих, че тук е авто форум за чички

mhihi mhihi

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пет 10 фев 2012 2:02

BMW Club Bulgaria написа:Един ден слизам за работа и виждам съседката седи на стълбите. И ми се струва променена с нова прическа. Съвсем културно е поздравявам и решавам да и направя комплимент:
Аз: добро утро! Нова прическа?
Тя: Ааа не изкъпах се.....

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Пет 10 фев 2012 13:53

ама какво говорите бе , аз имам голф 2-ка още от 2004-та година, дори катастрофирах по врати я обърнах още като я взех , е няма такава машина - направо бойна военна машина , навъртях над 100 000 км от тогава без произшествия! връщах се във една виелица, в която нямаше видимост, след мен затвориха пътя, даже тези от пътното се чудиха как съм се върнал (с летни гуми даже бях между нас да си остане) , а имаше десетки закъсали коли по пътя, как ще ми кажете че проблеми създават фолксваген, а опелите също не са лоши , но корозията им е болно място, няма да говоря за френски автомобили, защото определено нямам наблюдения, но с немското качество не може да се сравнява френското, просто с толкова майстори сме говорили на тази тема - всички казват да бягаме далече от френски и италиански коли, най-добри са немските , дори старите руски са по-добри, японските също са качествени, но пък са фрашкани с електроника , а и корозията също им е проблем , говорим са по-старите автомобили... така че това не е мое мнение , а и на много хора дето с ремонти си вадят хляба и го казват от опит, имат просто супер кофти места за смяна на части , все трудни места и нищо не е направено като хората. Затова си има една нация и тя е Германия, всичко друго е компромис! Не забравяйте , че тези които карат снегорини, отиват на работа до снегорините с фолксваген!

Обобщение за автомобилостроенето като цяло mhihi

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 10 фев 2012 17:27

За привилегията да притежаваш френски автомобил и още нещо:

tisho_psg написа:
eng написа:
vessos написа:ДОкато я имах единственият път когато и се израдвах е като и видях задния номер изчезващ в далечината след продажбата.

хахаххахаахах е те това е е идеалното мнение и аз бих се израдвал на такава случка :да:

Да това е идеалното глупаво мнение,хем докато я е имал,хем след продажбата :063:
Тъжно ми е,че май все глупаво изказващи се хранят френските коли,но пък не всеки заслужава да притежава такива :012:

Vidol Nikolov написа:На колегата,дето двойката му след като е бутнал оградата е била само с козметични повреди искам да му кажа,че това си е чист късмет.Голф 2 си е един вестник и въобше тая кола и сигурност не трябва да се споменават в едно изречение.
Новите фаувета са супер проблемни,затова човека залага на френско,защото напоследък французина прави коли,а наш ханс сере-това е истината.
Много Фауведжий припознаха френски коли,много припознаха и баварската марка,стига се се хващали за това Фв,все едно е най-най.Това са митове.Спрете с фанатизма.
Колкото до 307-само съм се возил,не ми направи никакво впечатление,освен неприятното усещане че предницата е някак вирната.Това може да е в резултат положението на седалката,но лично на мен не ми хареса.
Ако ще даваш 5-6 бона за кола,правилно си се ориентирал към френската марка.Немските няма какво да предложат,освен стара слава за бълъци

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Нед 12 фев 2012 21:00

Обява в раздел продава
krasio_binev написа:Серо апарат-80лв
scare :WC :063:

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Нед 12 фев 2012 21:32

nik5 написа:Здравейте колеги.Трябва ми само рефлектора от двусекционен фар за Голф 3,но да не е излющен или надраскан.
ilkomotor написа:иммам фара..засега е здрав ..,,.но до 24 ч, ще се пукне,гаранция :Mr Green Fun

:063:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 13 фев 2012 9:26

fox_vt написа:И за какво ти е да отчиташ клякането на акумулатора mhihi волтметъра е за да ти покаже в движение какво е положението.Клякането го отчита слухово мозъчния апарат зад волана,като чуеш ввоов...ввооовв и на мозъчния апарат изписва с червени букви-акумулатор аут,моля хванете автобуса,мерси!

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Пон 13 фев 2012 19:38

Asen_D написа:Стратегий да не е някой древноримски тото маниак mhihi
ПП интересно как Комбинаций не е с него :shock

:lol: :lol:

Това ми напомня на друг често срещан във форума древноримски философ - Промоций :applause: mhihi

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Вто 14 фев 2012 10:13

Из: viewtopic.php?f=60&t=312200&start=0

icoico написа:ЧекИ да попитам:
Вентилатор с електромотор,тоест източник на искрене + ползвател, натъпкал се с боб/зеле/друго,тоест източник на метан, не те ли е страх някой път да не излезеш в околоземна орбита при превишаване на допустимата концентрация на метана? :roll:

:063: :063: :063:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”