dangera написа:Колеги четох някъде,че мога да сложа задна броня от б4 на б3 ? какво ще ми трябва ?
passat_rs написа:dangera написа: какво ще ми трябва ?
Броня
dangera написа:Колеги четох някъде,че мога да сложа задна броня от б4 на б3 ? какво ще ми трябва ?
passat_rs написа:dangera написа: какво ще ми трябва ?
Броня
gogata1982 написа:ако им върна документа който изтича, но е в състояние което няма да има хареса има ли глоба ? да обясня малко ,че така не е много ясно ...ламинирах си личната карта обаче при първото спиране от полиция ми казаха, че е забранено и я разламинирах ама с доста последствия ...
stefan4o написа:... нарича се шизофрения. От такава ли страдаш? Щото за три мнения, три пъти си смени позицията
BG_Golf4e написа:Според "АКТА", ако се запозная с момиче по интернет и тя си легне с мен, трябва ли да плащам авторски права на баща й?![]()
Или само ако я споделя с приятели?![]()
vaiper 1 написа:Като ги купувате гледаите каучука да е с тъмен цвят,минусовите температури неги плащат,високите ги износватНа пипане требва даса меки,там е разликата с всесезонните
Sunny написа:А имате ли палави съседки?
Мислех и аз да драсна две-три случки, но се сетих, че тук е авто форум за чички
BMW Club Bulgaria написа:Един ден слизам за работа и виждам съседката седи на стълбите. И ми се струва променена с нова прическа. Съвсем културно е поздравявам и решавам да и направя комплимент:
Аз: добро утро! Нова прическа?
Тя: Ааа не изкъпах се.....
ама какво говорите бе , аз имам голф 2-ка още от 2004-та година, дори катастрофирах по врати я обърнах още като я взех , е няма такава машина - направо бойна военна машина , навъртях над 100 000 км от тогава без произшествия! връщах се във една виелица, в която нямаше видимост, след мен затвориха пътя, даже тези от пътното се чудиха как съм се върнал (с летни гуми даже бях между нас да си остане) , а имаше десетки закъсали коли по пътя, как ще ми кажете че проблеми създават фолксваген, а опелите също не са лоши , но корозията им е болно място, няма да говоря за френски автомобили, защото определено нямам наблюдения, но с немското качество не може да се сравнява френското, просто с толкова майстори сме говорили на тази тема - всички казват да бягаме далече от френски и италиански коли, най-добри са немските , дори старите руски са по-добри, японските също са качествени, но пък са фрашкани с електроника , а и корозията също им е проблем , говорим са по-старите автомобили... така че това не е мое мнение , а и на много хора дето с ремонти си вадят хляба и го казват от опит, имат просто супер кофти места за смяна на части , все трудни места и нищо не е направено като хората. Затова си има една нация и тя е Германия, всичко друго е компромис! Не забравяйте , че тези които карат снегорини, отиват на работа до снегорините с фолксваген!
tisho_psg написа:eng написа:vessos написа:ДОкато я имах единственият път когато и се израдвах е като и видях задния номер изчезващ в далечината след продажбата.
хахаххахаахах е те това е е идеалното мнение и аз бих се израдвал на такава случка
Да това е идеалното глупаво мнение,хем докато я е имал,хем след продажбата![]()
Тъжно ми е,че май все глупаво изказващи се хранят френските коли,но пък не всеки заслужава да притежава такива
Vidol Nikolov написа:На колегата,дето двойката му след като е бутнал оградата е била само с козметични повреди искам да му кажа,че това си е чист късмет.Голф 2 си е един вестник и въобше тая кола и сигурност не трябва да се споменават в едно изречение.
Новите фаувета са супер проблемни,затова човека залага на френско,защото напоследък французина прави коли,а наш ханс сере-това е истината.
Много Фауведжий припознаха френски коли,много припознаха и баварската марка,стига се се хващали за това Фв,все едно е най-най.Това са митове.Спрете с фанатизма.
Колкото до 307-само съм се возил,не ми направи никакво впечатление,освен неприятното усещане че предницата е някак вирната.Това може да е в резултат положението на седалката,но лично на мен не ми хареса.
Ако ще даваш 5-6 бона за кола,правилно си се ориентирал към френската марка.Немските няма какво да предложат,освен стара слава за бълъци
krasio_binev написа:Серо апарат-80лв
nik5 написа:Здравейте колеги.Трябва ми само рефлектора от двусекционен фар за Голф 3,но да не е излющен или надраскан.
ilkomotor написа:иммам фара..засега е здрав ..,,.но до 24 ч, ще се пукне,гаранция
fox_vt написа:И за какво ти е да отчиташ клякането на акумулатораволтметъра е за да ти покаже в движение какво е положението.Клякането го отчита слухово мозъчния апарат зад волана,като чуеш ввоов...ввооовв и на мозъчния апарат изписва с червени букви-акумулатор аут,моля хванете автобуса,мерси!
Asen_D написа:Стратегий да не е някой древноримски тото маниак
ПП интересно как Комбинаций не е с него
icoico написа:ЧекИ да попитам:
Вентилатор с електромотор,тоест източник на искрене + ползвател, натъпкал се с боб/зеле/друго,тоест източник на метан, не те ли е страх някой път да не излезеш в околоземна орбита при превишаване на допустимата концентрация на метана?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта