-разход на разход на гориво (газ)
-евтина поддръжка
-евтин данък
За нашите уникални пътища е идеална
Vaiper1 сългасен съм с твоито мнение

predat0r написа:azrod написа:E aз с нов турски изпарител лятото паднах под 9/100, а сега е 11/100 градско, не виждам какво има да се хвалим
П.П.: Моторът ми е 1,8 моно с код ABS.
има за какво да се хвалим защото аз съм купувал колата с газова уредба до сега съм минал 40 000км и не съм барал по испарителя нищо.. Сигурно тази газова уредба не си знае километрите.... А на този турски ти давам максимум 50 000хиляди.... Защото двама покрай мен патиха от турски испарител... Италянското си е най-добре...
predat0r написа:azrod написа:E aз с нов турски изпарител лятото паднах под 9/100, а сега е 11/100 градско, не виждам какво има да се хвалим
П.П.: Моторът ми е 1,8 моно с код ABS.
има за какво да се хвалим защото аз съм купувал колата с газова уредба до сега съм минал 40 000км и не съм барал по испарителя нищо.. Сигурно тази газова уредба не си знае километрите.... А на този турски ти давам максимум 50 000хиляди.... Защото двама покрай мен патиха от турски испарител... Италянското си е най-добре...
dakine написа: Бих те посъветвал да се насочиш към малките ГТИ-та/8 - клапановите/.
mania написа:dakine написа: Бих те посъветвал да се насочиш към малките ГТИ-та/8 - клапановите/.
+ това е забавна
Данъкът е 106 лв, и похалчва, но за сметка на това е здрава. А и по-малките надали ще харчат по-малко. Единствено не знам как стои с газфикацията. Моята си я карам на бензин. Знам,че е с железни колектори, което позволявало газ, но аз не съм сложил

данака няма голяма разлика 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: simo7 и 88 госта